Gezocht…… Vacatureteksten!

      Reacties uitgeschakeld voor Gezocht…… Vacatureteksten!
Speciaal voor HR, recruitment, P&O en werkgevers: laat je vacature testen.
Delen

Vacatureteksten zijn nog steeds het belangrijkste wervingsmiddel. Toch zijn vacatureteksten vaak onder de maat. Er mist informatie, de tekst spreekt de doelgroep niet aan, de functie is onduidelijk omschreven of de tekst staat vol met spelfouten. Redenen voor sollicitanten om af te haken en niet te reageren op een advertentie en dat is nou net niet de bedoeling. Het schrijven van een goede vacaturetekst is dan ook niet makkelijk!
Zit je met je handen in het haar, omdat die ene vacature onmogelijk te vervullen valt, bedenk dan: Wanneer de nood het hoogst is, is de redding nabij….

httpv://www.youtube.com/watch?v=_MVonyVSQoM”>

Van 1 februari tot en met 24 februari organiseren de Campaign Group, Monsterboard.nl en Hireserve de Vacaturetestdagen. Werkgevers,recruiters, HRM-managers en P&O-ers met een moeilijk te vervullen vacature kunnen vóór 17 februari op www.vacaturetestdagen.nl deze vacaturetekst uploaden. Deze tekst wordt dan door een team experts beoordeeld. Alle deelnemers ontvangen na de vacaturetestdagen een gratis beoordelingsrapport waarmee je de effectiviteit van je arbeidsmarktcommunicatie kunt verbeteren.


Delen