De arbeidsmarkt is gek, maar dit is dan wel weer grappig

Delen

In februari werd een nieuw recruitment-initiatief aangekondigd, iets dat heet: BiedOpMijnSalaris. Omgeven met “˜Twitter-buzz’ en een persbericht. Op InterimIntelligence werd er aandacht aan besteed en daar werd geconstateerd dat er nog niet direct veel aanloop was op de site: “Er zijn op dit moment geen cv’s beschikbaar in de database van BiedOpMijnSalaris.nl”. Van de week stroffelde ik er ook tegenaan. Huidige stand van zaken:

“Er zijn op dit moment geen cv’s beschikbaar in de database van BiedOpMijnSalaris.nl”.

Het mag dan een nieuw en baanbrekend initiatief zijn, de verkoop komt nog niet echt van de grond. En dat is misschien maar goed ook. Er zijn intussen wel heel veel bomen in dit bos.


Delen

About Annemarie Stel

Annemarie Stel is voorlichtingskundige en gedurende 22 jaar gepokt en gemazeld bij de Rijksoverheid, zowel bij ministeries als bij uitvoeringsorganisaties. Zij heeft een achtergrond in ICT en sinds 1992 in arbeidsmarktcommunicatie, als beleidsmedewerker, adviseur, coördinator en campagnemanager, als laatste van Werken bij het Rijk. Sinds 2007 adviseert ze onder de naam Wervingsvisie.nl organisaties over arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en recruitment.

 

Wervingsvisie.nl helpt je bij het bedenken wat je nodig hebt, bij het goed formuleren van de vraag en de mogelijke oplossingen. Het ontwikkelen van een arbeidsmarkt- of employer-brandingstrategie is immers een flinke klus, waarbij je het hoofd moet bieden aan veel ontwikkelingen en onderscheid moet maken tussen ‘best practices’, ‘hypes’ en ‘trends’

 

Meer informatie? Kijk op www.wervingsvisie.nl.

1 comment on “De arbeidsmarkt is gek, maar dit is dan wel weer grappig

  1. Pingback: Tweets die vermelden De markt is gek – maar dit is dan wel weer grappig | HI-RE Interim Blog -- Topsy.com

Comments are closed.