AMC: Elfsteden, Te laat en de luchtmacht

Delen

In de categorie Televisie –en bioscoopreclame zijn er voor de Magneet 3 nominaties: Elfsteden van het Korps Commandotroepen, Te laat van de Koninklijke Landmacht en Luchtmacht, één team, één taak van natuurlijk de luchtmacht. Aangezien het toch allemaal onder Defensie valt, maakt het natuurlijk, behalve voor het bureau wat de commercial daadwerkelijk gemaakt en ontworpen heeft (Publicis/MaximumMediaTV , Publicis/MaximumMediaTV versus Ara M/V) niet veel uit, wie er wint. En zoals Sepp Blatter afgelopen week al zei: “Het is een competitie en U weet hoe het werkt. Als je wint, is iedereen blij. Maar als je verliest, ben je niet alleen.” Al gaat het hier niet helemaal op aangezien het feitelijk maar tussen twee verschillende bureaus gaat.

De commercials

In tegenstelling tot de losse advertentie van het Korps Commandotroepen,die ik niet erg kon waarderen, vind ik deze commercial wel weer leuk en zie ik de stoere mannen en de humor gelukkig wel weer terug en voldoet het aan mijn kenmerken van een Geschikt/Ongeschikt-advertentie.
Natuurlijk is het makkelijker om dit tot uiting te brengen in een filmpje dan in een losse advertentie in een blad ( maar in dit geval was het wel Veronica Magazine en… nou ja lees hier wat ik daarmee bedoel).
Ook de commercial Te Laat van de Koninklijke Landmacht is er één die behoort tot de Geschikt/Ongeschikt-campagne. De commercials van de Luchtmacht staan op zichzelf en hebben een andere insteek. Deze vind ik dan ook leuker. Kijk en oordeel zelf…!

Elfsteden – Korps Commandotroepen

Te laat – Koninklijke Landmacht

Luchtmacht, één team, één taak – Logistiek

Luchtmacht, één team, één taak – Elektrotechniek


Delen

1 comment on “AMC: Elfsteden, Te laat en de luchtmacht

  1. Pingback: Tweets die vermelden Elfsteden, Te laat en de luchtmacht | HI-RE Interim Blog -- Topsy.com

Comments are closed.