News: Nomineren en experimenteren…. ook werkgevers kunnen Het Nieuwe Werken leren

Delen

Afgelopen maandag is de massamediale campagne Het Nieuwe Werken doe je zelf van start gemaakt. Deze campagne roept werkgvers en werknemers op om te experimenteren met Het Nieuwe Werken in de Week van Het Nieuwe Werken (van 8 tot en met 14 november). Werknemers kunnen (nu al) hun werkgever nomineren voor de Aanmoedigingsprijs Het Nieuwe Werken doe je zelf. Het doel van de campagne is dat bedrijven een structurele stap gaan zettten richting Het Nieuwe Werken en is een initiatief van een coalitie van bedrijven, overheid en de Stichting Natuur en Milieu.

Op 11 november zal de winnaar van de Aanmoedigingsprijs door Agnes Jongerius bekend worden gemaakt . De winnaar krijgt advies en hulp om Het Nieuwe Werken binnen het bedrijf ook echt te realiseren.

Vind je dat jouw werkgever een nominatie verdient, klik dan hier om hem te nomineren.

Vind je dat jouw werkgever nog het een en ander over Het Nieuwe Werken kan leren en moet weten, laat hem dan eens hier kijken.

En wil je weten of jij al toe bent aan het nieuwe werken en niet zit vastgeroest aan “Working 9 till 5”, doe dan de test.

Bron: Persbericht


Delen

1 reactie op “News: Nomineren en experimenteren…. ook werkgevers kunnen Het Nieuwe Werken leren

  1. Pingback: Tweets die vermelden News: Nomineren en experimenteren…. ook werkgevers kunnen Het Nieuwe Werken leren | HI-RE Interim Blog -- Topsy.com

Geen reactie mogelijk.