Maandagmorgenstelling: Herpositionering HR?

Delen

Met verbazing en veel plezier hebben we gezien dat het artikel Weg met Human Resources de afgelopen week tot veel discussie heeft geleid (en enorm goed gelezen is). Schijnbaar is dit toch een open zenuw binnen de HR-discipline. Waar ligt de toegevoegde waarde van HR als deze altijd naar binnen kijkt? Mijn mening is dan ook dat HR zowel naar binnen als naar buiten moet kijken en de verantwoordelijkheid voor de employer brand moet opeisen.

De stellling van deze ochtend is dan ook dat HR verantwoordelijk is voor de employer brand en daardoor zich strategisch herpositioneert.


Delen

1 comment on “Maandagmorgenstelling: Herpositionering HR?

  1. Pingback: Tweets die vermelden Maandagmorgenstelling: Herpositionering HR? | HI-RE Blog -- Topsy.com

Comments are closed.