Filmpje: Loí¯c le Meur: Het belang van app stores

Delen

Nu de lange reeks van Build Your Own Brand-filmpjes met onze favoriete Fransman Loí¯c le Meur ten einde is, zijn wij bij HI-RE er eigenlijk nog niet aan toe om afscheid te moeten nemen van onze Fransman. We mogen die Loí¯c wel en een bezoekje aan zijn eigen videochannel laat ons zien dat we voorlopig ook nog niet ‘Adieu’ hoeven te zeggen tegen Loí¯c want zijn op zijn videochannel staan 749 filmpjes. Hourra… maak je borst maar nat… Loí¯c staat voorlopig nog bij ons het blog! ♪ ♫ ♩ ♬ ♪ ♫

Loí¯c le Meur: Why you should care so much about app stores

In het onderstaande filmpje gaat Loí¯c le Meur in op het belang van app stores en apps. Apps waren er altijd al voor je pc maar nu gaat het veel verder dan alleen de pc. In de toekomst zullen we meer en meer gebruik gaan maken van apps. Apps voor je koffiezetapparaat, apps voor in de auto… apps voor alles.


Delen

1 comment on “Filmpje: Loí¯c le Meur: Het belang van app stores

  1. Pingback: Tweets die vermelden Filmpje: Loïc le Meur: Het belang van app stores | HI-RE Blog -- Topsy.com

Comments are closed.