News: 60 Day Challenge bijna op de helft

Delen

De kandidaten van de 60 Day Challenge zijn bijna halverwege en timmeren hard aan de weg. Hun netwerken groeien net als hun naamsbekendheid en langzamerhand wordt voor alle kandidaten duidelijk wat hun drijfveren zijn.

Google

Zoals we vorige week al schreven, worden de kandidaten door Google geholpen en dan kan je jezelf natuurlijk mooi in de schijnwerpers zetten zoals in het onderstaande plaatje te zien is. Petra zou aanwezig zijn bij een event waar Peter ter Kulve, Unilever Benelux, ook aanwezig zou zijn. Een zeer interessante gesprekspartner voor Petra en met behulp van Google, kon ze dit op deze leuke manier laten zien.

Ook zijn de kandidaten druk bezig geweest met het opnemen van spectaculaire filmpjes, waarvan we het resultaat spoedig hopen te laten zien.

Bloggen

Op de websites van Petra, Daan en Chantal schrijven de drie kandidaten regelmatig over hun belevenissen binnen de Challenge.  Maar Chantal heeft ook een blog voor Rectec geschreven. Een erg leuk geschreven verhaal over een zeer bijzondere (rare) sollicitatie-ervaring.

En ook op ons eigen HI-RE blog zullen we binnenkort een persoonlijk verhaal van de drie kandidaten publiceren.

Chantal, Petra en Daan in het sociale netwerkenlandschap

Elke week kijken we naar de verschillende sociale netwerkprofielen van de kandidaten. En ook deze week zien we een toename in LinkedIn-connecties en een toename in Twitter Followers. Goed bezig!!

Kandidaat LinkedIn connecties

1-1-2011

LinkedIn

Connecties

25-1-2011

Twitter

Followers

1-1-2011

Twitter

Followers

25-1-2011

Facebook Blog
Chantal 150 181 59 273 Ja Ja
Daan 238 261 28 114 Ja Ja
Petra 248 268 36 250 Nee Ja

Delen

1 comment on “News: 60 Day Challenge bijna op de helft

  1. Pingback: Tweets die vermelden News: 60 Day Challenge bijna op de helft | HI-RE Blog -- Topsy.com

Comments are closed.