News: Ctac Nederland gaat samenwerking aan met Persity Recruitment

Delen

Gisteren hebben Ctac Nederland, dochter van de beursgenoteerde ICT-dienstverlener Ctac en Persity Recruitment bekendgemaakt dat zij samen twee joint ventures hebben opgericht. Met Persity Resourcing zullen zij zich richten op de detachering van SAP-consultants en met Persity Search gaan zij zich bezighouden met de werving en selectie van (SAP)-professionals en sales, voor zowel Ctac als voor derden.

Door deze samenwerking hoopt Ctac de komende jaren beter in staat te zijn om de HR doelstellingen op het gebied van in- en doorstroom van medewerkers te realiseren. Dat is met name van belang met het oog op de bestaande en verwachte schaarste aan SAP professionals.  Ctac houdt 51% en Persity houdt 49% van de aandelen in Persity Resourcing en Persity Search. Ctac heeft met deze joint ventures een bredere dienstverlening in Nederland. Het belang van Ctac zal de komende jaren geleidelijk worden vergroot naar 100%. De prijs die voor het uitbreiden van het belang zal worden betaald hangt af van de toekomstige resultaten.

Bron: Persbericht Ctac

Ander nieuws deze week:


Delen

1 comment on “News: Ctac Nederland gaat samenwerking aan met Persity Recruitment

  1. Pingback: Tweets die vermelden News: Ctac Nederland gaat samenwerking aan met Persity Recruitment | HI-RE Blog -- Topsy.com

Comments are closed.