News: Online marktplaats voor inhuur van ICT professionals gelanceerd

Delen

Deze week maakte BrightboxHR en TheNextFlex bekend dat de Nederlandse Spoorwegen (NS) – één van de grootste inleners van flexibele arbeid in Nederland – de online marktplaats inhuur.ns.nl heeft gelanceerd.

Deze online marktplaats is open voor iedereen die flexibele arbeid aanbiedt. De marktplaats is toegankelijk voor zowel de grote consultancy bedrijven en detacheringsbureaus als ZZP’ers. Deze marktplaats gaat de NS in staat stellen om het proces van het inhuren van flexibele arbeid beter te beheersen en zal moeten resulteren in een kostenbesparing (8 tot 40%)

Bron: Persbericht


Delen

1 comment on “News: Online marktplaats voor inhuur van ICT professionals gelanceerd

  1. company offshore

    ………….U bent nu hier Persbericht NS lanceert online marktplaats voor de inhuur van ICT professionals ……. ………Gepubliceerd 25 January 2011 om 16 30 uur…Persbericht van Nieuwsbank…….AMSTERDAM 20110112 — BrightboxHR een dochteronderneming van ABN AMRO en TheNextFlex hebben vandaag bekend gemaakt dat Nederlandse Spoorwegen – een van Nederlands grootste inleners van flexibele arbeid – de online marktplaats inhuur.ns.nl op basis van hun SaaS platform heeft gelanceerd. ……De online marktplaats is open voor alle leveranciers van flexibele arbeid zoals grote consultancy bedrijven en detacheringsbureaus maar ook ZZPers.

Comments are closed.