News: 60 Day Challenge: Nog 21 dagen….

      Reacties uitgeschakeld voor News: 60 Day Challenge: Nog 21 dagen….
Delen

Nog 21 dagen en dan is de 60 Day Challenge ten einde. Nog 21 dagen voor Daan, Chantal en Petra om een droombaan te vinden. Maar het vinden van een droombaan kan niet zonder dat je duidelijk voor ogen hebt, wat jouw droombaan nu precies zou moeten zijn. En dat is steeds duidelijker geworden tijdens de Challenge voor de kandidaten.  Wil je je droombaan kunnen vinden dan moet je goed voor ogen hebben, wat je wilt. Wat is je droombaan? De kandidaten van de Challenge zijn zich daar de afgelopen weken sterk van bewust geraakt. Zij hebben de afgelopen weken meer en meer voor ogen gekregen wat zij willen en waar hun droombaan voor hen aan moet voldoen.

Chantal blogt, workshopt en glimpt

Bloggen, filmpjes opnemen, workshops volgen en glimpen bij Smit | Kempink Development. Chantal is druk bezig. Naast de artikelen, die ze op haar eigen blog schrijft,  heeft ze ook twee artikelen voor Rectec geschreven. Twee artikelen waarin zij schrijft over een bijzondere sollicitatie-ervaring (deel I en deel II). Maar ook op HI-RE heeft Chantal een blog geschreven over haar ervaringen tijdens de eerste helft van de Challenge.

Volg Chantal via haar blog ChantalDrenthen.nl |  Twitter |  Linkedin

Daan gaat aan de slag

Ook Daan zit niet stil en is met allerlei spannende dingen bezig. Vorige week is Daan aan de slag gegaan met een opdracht als interim manager voor de duur van twee maanden. Brandjes blussen, herstructruren en herfinancieren, dat is waar Daan zich de komende twee maanden mee bezig gaat houden. Dit betekent niet dat hij zijn zoektocht naar zijn droombaan staakt, maar Daan wilde deze uitdaging niet laten liggen. Het is een mooie kans om meer ervaring op te doen en veel te leren. Ook is hij met zijn broer aan het brainstormen over een idee voor een eigen bedrijf.

Volg Daan via zijn blog DaanVerhorst.com |  Twitter |  Linkedin

Petra: I’ll get the job done!

Ook Petra blogt, glimpt, borrelt en netwerkt. In een leuk artikel op haar blog gaat ze in op commercií«le werkervaring en wat er nu precies verstaan wordt onder ‘commercieel’.  Ook heeft Petra mogen glimpen bij DHV: een gerenommeerd advies- en ingenieursbureau dat veel aan duurzaamheid doet. Een leuke en leerzame Glimp-ervaring voor Petra.

Volg Petra via haar blog PetraRierink.com |  Twitter |  Linkedin

Petra, Daan en Chantal in het sociale netwerkenlandschap

Vanaf de eerste dag van de Challenge volgen we bij HI-RE de activiteiten van de drie kandidaten in het sociale netwerkenlandschap. Zijn ze actief, hebben ze veel connecties en/of veel volgers?

En de kandidaten social netwerken er lustig op los. Vooral de aanhang van de drie op Twitter is enorm toe genomen. Goed bezig!

Kandidaat LinkedIn connecties

1-1-2011

LinkedIn

Connecties

8-2-2011

Twitter

Followers

1-1-2011

Twitter

Followers

8-2-2011

Facebook Blog
Chantal 150 193 59 330 Ja Ja
Daan 238 267 28 129 Ja Ja
Petra 248 279 36 286 Nee Ja

Delen