Evenementen: ICT Recruiting Event – Recruiters United

      Reacties uitgeschakeld voor Evenementen: ICT Recruiting Event – Recruiters United
Delen

Op donderdag 1 december organiseert Recruiters United het ICT Recruiting Event. Deze dag staat in het teken van vragen als: Wat zijn de belangrijkste trends in de markt ? En wat betekenen vervolgens deze trends voor de nieuwe ICT arbeidsmarkt? Hoe staat het ICT talent vervolgens zelf in deze markt? Wat wil de ICT’er nu eigenlijk, wat verwacht hij van werkgevers?

Tijdens deze middag geven gerenommeerde sprekers, vanuit verschillende perspectieven, hun visie op de ICT-markt onder leiding van dagvoorzitter Johannes van Bentum, hoofdredacteur van Computable.

Daarnaast schetsen wij, op basis van een aantal onderzoeken (Computable 100 en Intermediair Imago Onderzoek) het profiel van “˜dé ICT’er’: Wat wil de schaarse ICT’er eigenlijk en wat verwacht hij/zij van werkgevers? Wat zouden ondernemingen beter moeten doen om ze vast te houden c.q. binnen te halen?

Programma:

13:30 Ontvangst

14:00 Welkom door Johannes van Bentum, hoofdredacteur Computable

14:05 John Post, CTO IBM – Overview markt en toekomst en strategische ontwikkelingen

14:50 Ron van Kemenade, CIO ING – Uitdagingen van een grote ICT werkgever

15:35 Break

16:00 Sander Hulsman, content & community manager Computable – Profiel ICT’er/’het gezicht’ van de starters en professionals

16:30 Panel ICT recruiters: wat komt er op ons af en hoe verandert dit onze rol/aanpak?

17:00 Jacob Spoelstra, Stand-up comedian, liedjesschrijver en columnist – Highlights en tips & trics

17:20 Aanvang borrel

Locatie:

VNU Media
mt. Lincolnweg 40
1033 SN Amsterdam

Kosten

Dit event is gratis voor leden van Recruiters United. Nog geen lid? Je kunt kiezen uit het lidmaatschap tot 2012 voor € 175,- of het lidmaatschap tot 2013 ad. € 325,-. Stuur voor meer informatie een mail aan Marja Gobbo, com@recruitersunited.com.


Delen