Sollicitatiefilmpje 2.0: Een leuk sollicitatiefilmpje

Geweldloos communiceren - Over communicatie
Delen

Maandagmorgen is niet mijn favoriete morgen van de week. En zeker vandaag komt niet in mijn top 10 der goede ochtenden. Het is buiten grauw en grijs en je ziet geen hand voor ogen. Niemand in mijn omgeving had zin om in beweging te komen en ik eigenlijk ook niet, maar het is maandag dus het begin van de week slaat weer genadeloos toe.

Om de dag wat glans en gang te geven, ging ik op zoek naar een leuk muziekje en je raadt het al, die heb ik gevonden. Een hele mooie bijkomstigheid is, dat het bijbehorende filmpje een sollicitatiefilmpje is, dus uitermate geschikt voor HI-RE, waar we deze filmpjes altijd erg waarderen.

Het filmpje is van Martin Hendriks in bezit van zijn Master Leisure Studies (Sociale Wetenschappen) en Martin is op zoek naar een baan althans als hij er in de tussentijd natuurlijk niet al eentje gevonden heeft, dat weet ik niet 🙂

Het liedje is in ieder geval heerlijk en het filmpje is ook leuk! Lekker om de maandagmorgen mee op te starten!


Delen

2 comments on “Sollicitatiefilmpje 2.0: Een leuk sollicitatiefilmpje

  1. Pingback: Evenementen: Een impressie van Employee Engagement Event 2011 (NVP Jaarcongres) | HI-RE Social Medium

  2. Pingback: Sollicitatiefilmpje 2.0: Creatief sollicitatiefimpje | HI-RE Social Medium

Comments are closed.