CV 2.0: Tune in!

      2 Reacties op CV 2.0: Tune in!
Delen

Als muziekliefhebber, maar ook groot fan van de laatste mode in CV’s kan ik deze knipoog naar het Old School ‘plaatjes draaien’ erg waarderen! Met het gebruiken van deze 78 toeren plaat laat Jolie (‘mooi’ in het Frans, hoe toepasselijk) op een creatieve manier haar trackrecord, skills en contactgegevens zien.

Tune in?? Geweldige manier toch om een opening te geven om nader kennis te maken met een sollicitant, twitter, LinkedIn en haar website? En is je interesse genoeg gewekt, dan kan je haar zo een mailtje sturen.

Wederom een CV om van te genieten.

Andere leuke en creatieve cv’s:

CV 2.0: Environmentalist
CV 2.0: Lichtblauwe tijdslijn
CV 2.0: Hulp gezocht!
CV 2.0: Regenboogkleuren
CV 2.0: Back to basic
CV 2.0: Roze olifantjes


Delen

2 comments on “CV 2.0: Tune in!

  1. Pingback: CV 2.0: It's got to be good! | HI-RE Social Medium

  2. Pingback: CV 2.0 Pacman | HI-RE Social Medium

Comments are closed.