CV 2.0 Pacman

      3 Reacties op CV 2.0 Pacman
Delen

Wat doe je als je op zoek bent naar een passende afstudeeropdracht in de filmwereld / gameindustrie? Waar denk je aan als je achtergrond dan ook nog eens de studie Media & Entertainment Management is en je regisseur/scriptschrijver bent en creatieve concepten voor films/games creí«ert?

Wij komen dan uit bij de CV 2.0 van deze week. Gino heeft voor zijn zoektocht naar dé opdracht een creatief C.V. opgesteld in de vorm van een oude computergame; namelijk pacman! Lekker oldschool!

Zijn high-score (of hoogtepunt?) is wel zijn geboortedatum, het moment dat zijn pacman level is begonnen. Onderweg, over het spoor van zijn levens komt hij misschien nog wat monsters tegen, maar onderaan de streep heeft hij nog lekker 3 levens te gaan en mooie doelen voor ogen.

Weer een mooie creatief CV! Bedankt Gino (en Sevda natuurlijk)!

 Andere leuke en creatieve cv’s:

CV 2.0: It’s got to be good!
CV 2.0: Tune in!
CV 2.0: Environmentalist
CV 2.0: Lichtblauwe tijdslijn
CV 2.0: Hulp gezocht!


Delen