Filmpje: Overbevolking: Ooit waren we allemaal arm (deel 4)

      Reacties uitgeschakeld voor Filmpje: Overbevolking: Ooit waren we allemaal arm (deel 4)
Delen

Lang, lang, lang geleden waren er nog niet zoveel mensen op de aarde. En toen we nog met niet zoveel mensen op de aardbol rondliepen, waren we eigenlijk allemaal gelijk. De mensen moesten zelf op jacht om hun hongerige magen te voeden door wind en weer. Iedereen was gelijk omdat iedereen honger had, op jacht moest en de barre omstandigheden moest trotseren: iedereen was arm. Met de toename van het aantal mensen, nam ook de rijkdom toe.

Dit filmpje laat zien hoe het allemaal begon én als we armoede willen bestrijden, er mensen nodig zijn.Waarschuwing: De organisatie die deze filmpjes maakt, is geen onafhankelijk onderzoeksinstituut,  maar een pro-life, christelijke organisatie.  Ze zijn tegen abortus, tegen euthanasie, voorstander van het traditionele huwelijk en tegen “kunstmatige” contraceptie. Wij van Hi-RE publiceren deze filmpjes alleen omdat we de filmpjes leuk vinden en niet omdat we het pro-life christelijke woord willen verspreiden. Met dank aan Freek Sanders!

Andere filmpjes in deze reeks:

Filmpje: Overbevolking: The Making of a Myth (deel1)
Overbevolking: The Making of a Myth (deel 2)
Filmpje: Overbevolking: The making of a Myth (deel 3)

Deze week nog meer op Hi-RE:

Sollicitatiefilmpje 2.0: Linda
Welke orií«ntatiebronnen gebruiken HRM’ers om een baan te vinden?
And now…..Something completly different!
HI-REographic: Facebook-Ads
Kom in beweging en maak een topjaar van 2012!
100 trends om in de gaten te houden in 2012
Werkgevers in oorlog om talent
Doe mij maar… Een wetenschappelijke selecteur


Delen