HI-REographic: Applicant Tracking System

Delen

Ik vraag me echt wel eens af, wat er nou eigenlijk gebeurt als je je CV online plaatst. Je vult je eigen gegevens in en een aantal trefwoorden in een zoekmachine en de mailtjes over openstaande vacatures komen vanzelf binnen. En jawel, je vraag matcht ook nog eens met wat er in die openstaande vacatures wordt gevraagd. Alsof er een persoon alles stiekem zit te lezen en vervolgens handmatig gaat zitten ‘matchen’.

Niet alleen is zo’n persoon niet aanwezig, met de duizenden CV’s die door een gemiddelde vacaturebank stromen, is het ook niet haalbaar om daar een persoon voor aan het werk te zetten. Daar hebben ze de ATS voor uitgevonden: Applicant Tracking System.

Dit ATS scant de informatie uit zowel CV als vacature en is in staat om daar een match mee te maken. In de onderstaande HI-REographic staat een iets uitgebreidere uitleg. Watch and learn!

Meer HI-REographics:

HI-REographic: Facebook-Ads
HI-REographic: Social Media en rampen
HI-REographic: The growth of Social Media
HI-REographic: The tie that binds… Social Media


Delen

2 comments on “HI-REographic: Applicant Tracking System

  1. Pingback: Hi-RE's Keek op de week - Weekoverzicht week 2 | HI-RE Social Medium

  2. Pingback: HI-REographic: Werken op afstand | HI-RE Social Medium

Comments are closed.