Sollicitatiefilmpje 2.0: Een CV in 3D

Geweldloos communiceren - Over communicatie
Delen

L’innovation est une alliance entre recherche, marketing, instinct, imagination, produit et courage industriel” (Innovatie is een alliantie tussen onderzoek, marketing, instinct, verbeelding, product en industrií«le moed), valt te lezen onder het video CV van Caroline Sailliot. En wat voor CV. Caroline heeft haar CV in 3D gemaakt. Als dat geen innovatie is 🙂

Caroline is dringend op zoek naar een baan. De bedrijven die Caroline benadert, reageren niet. Door haar 3D CV op YouTube te zetten, hoopt ze natuurlijk een bedrijf te vinden die haar een kans wil geven.

Wat zou jij doen als je het onderstaande CV binnen zou krijgen? Wat mis je? Wat vind je er van? Gooi je het gelijk in de prullenbak? Wij van Hi-RE zijn benieuwd wat jullie er van vinden en welke tips jullie hebben om een CV onderscheidend te maken.

Meer creatieve sollicitatiefilmpjes:

Sollicitatiefilmpje 2.0: Creatief met papier
Sollicitatiefilmpje 2.0: Stripboekstyle
Sollicitatiefilmpje 2.0: Simpele animatie met een lekker deuntje
Sollicitatiefilmpje: The Life of…
Sollicitatiefilmpje 2.0: Linda


Delen

3 comments on “Sollicitatiefilmpje 2.0: Een CV in 3D

 1. Reyndert

  Leuk filmpje, maar wat betreft de gedachte slaat ze de plank mis.. Bij een videoCV verwacht ik tenminste dat ze zelf ook kort een woordje doet.

  Om niet de verkeerde verwachting te wekken zou ik het eerder een verfilmde CV noemen dan een sollicitatiefilmpje.

  Wat zijn jullie gedachten daarover?

 2. Natasja Jansen

  Hoi Reyndert,

  Je hebt gelijk. Het is meer een verfilmde CV dan een videoCV. Toch vond ik hem wel bijzonder omdat het in 3D gemaakt is. Misschien hoort deze gewoon bij de categorie CV 2.0 :0

 3. Pingback: Sollicitatiefilmpje 2.0 : Màs que nada | HI-RE Social Medium

Comments are closed.