Sollicitatiefilmpje 2.0 : Mí s que nada

      Reacties uitgeschakeld voor Sollicitatiefilmpje 2.0 : Mí s que nada
Social Recruitment bij Deloitte - Interview Lennart Sloof & Link Humans
Delen

Een uurtje zoeken op YouTube levert heel wat sollicitatiefilmpjes of video cv’s op; het ene sollicitatiefilmpje is leuk, het andere filmpje geen bal aan en sommige filmpjes zijn gewoon goed. Goed in de zin van duidelijk, helder en zonder poespas, zoals een standaard cv geschreven op een wit papier. Wat mij vandaag opviel, bij het bekijken van een aantal zeer creatieve filmpjes, is dat er wel heel vaak hele irritante deuntjes te horen zijn. Van die deuntjes die de hele dag in je hoofd blijven hangen.

Ook het filmpje van vandaag heeft een deuntje dat in je hoofd blijft zitten. Op zich is dat wel irritant, terwijl het liedje Mí s que Nada, als het niet in je hoofd zit, op zich niet heel erg irritant is. Irritant deuntje of niet, het filmpje is leuk en creatief dus altijd leuk om even te kijken!

Andere creatieve sollicitatiefilmpjes:

Sollicitatiefilmpje 2.0: Een CV in 3D
Sollicitatiefilmpje 2.0: Creatief met papier
Sollicitatiefilmpje 2.0: Stripboekstyle
Sollicitatiefilmpje 2.0: Simpele animatie met een lekker deuntje
Sollicitatiefilmpje: The Life of…


Delen