Sollicitatiefilmpje 2.0 : Een mooi alternatief

      Reacties uitgeschakeld voor Sollicitatiefilmpje 2.0 : Een mooi alternatief
Social Recruitment bij Deloitte - Interview Lennart Sloof & Link Humans
Delen

Net als de cv 2.0, vinden we bij HI-RE het kijken van een sollicitatiefilmpje 2.0 of video-cv’s erg leuk. De creativiteit die de makers erin stoppen, het maken van hun elavator pitch en opzetten van hun personal brand, maken de filmpjes uniek en het kijken waard (meestal). Bij het kijken van zo’n filmpje, stel ik me zo af en toe de vraag: Hoe zou ik het nu doen? Hoe zou ik zo’n filmpje aanpakken? Als ik nu zou moeten solliciteren waar kies ik dan voor? Een filmpje? Een CV 2.0? Of voor gewoon de sollicitatiebrief? Ik weet het niet. Het zal ook van de functie afhangen. Wat zou jij doen?

Sollicitatiefilmpje 2.0 Paul Dazely

Paul Dazely koos er in ieder geval om een sollicitatiefilmpje te maken. “Designed to communicate my personality to perspective employers in a way that a paper CV can’t – this video CV was an assignment as part of my MSc in Consumer Psychology entitled “the Alternative CV”, schrijft hij hier zelf over. Een erg leuk filmpje met wederom een lekker deuntje!

Andere leuke en creatieve sollicitatiefilmpjes:

Sollicitatiefilmpje 2.0 : Mí s que nada
Sollicitatiefilmpje 2.0: Stripboekstyle
Sollicitatiefilmpje 2.0: Simpele animatie met een lekker deuntje
Sollicitatiefilmpje: The Life of…
Sollicitatiefilmpje 2.0: Linda

Kom jij een leuk sollicitatiefilmpje tegen óf heb jij er één gemaakt, laat het ons weten! redactie@hi-re.nl.)


Delen