Apps: Rumble

      1 reactie op Apps: Rumble
Delen

Zaten we nog niet zo heel lang geleden maandelijks met een groep vrienden aan de keukentafel te Kolonisten of te Risken, nu spelen we dagelijks, wanneer we maar even tijd hebben, Wordfeud of Draw Something. (Al moet ik toegeven dat die laatste mij iets minder heeft kunnen bekoren.) Vorige week kreeg ik mijn eerste uitnodiging voor het spelen van Rumble binnen en Rumble is leuk! Een soort Boggle dat tot 1991 ook op tv te zien was.

Rumble werkt hetzelfde als Boggle. Je hebt een veld met 16 letters en met deze 16 letters moet je proberen zoveel mogelijk woorden te maken binnen 2 minuten. Horizontaal, verticaal of diagonaal mogen de woorden gemaakt worden. Leuk is dat enkele letters dubbel of tripple mee tellen. Doel van het spel is om natuurlijk zoveel mogelijk punten te halen in drie rondes en je tegenstander te verslaan.

Je kunt tegen onbekende tegenstanders spelen, maar natuurlijk ook tegen je Facebookvrienden. De oefenmodus is alleen beschikbaar in de betaalde versie. Je kunt Rumble in verschillende talen spelen. Zweeds, Engels, Frans, Duits, Noors, Deens en natuurlijk in het Nederlands.

Vooralsnog is Rumble alleen voor de iPhone en op de iPad speel je het ook prima. Voor de Android is Rumble nog niet beschikbaar, maar dat zal vast niet zo heel erg lang op zich laten wachten.

Meer artikelen over Apps op Hi-Re.nl:

Apps: SkyGrid
Apps: Veiligheid voorop!
Apps: CamCard
Apps: schrijven op je iPad 
Apps: Move!
Apps: Calorie-teller


Delen

1 comment on “Apps: Rumble

  1. Pingback: Hi-RE’s Keek op de week – HRM Weekoverzicht week 17 | HI-RE Social Medium

Comments are closed.