Sollicitatiefilmpje 2.0: Dreamer

      Reacties uitgeschakeld voor Sollicitatiefilmpje 2.0: Dreamer
Social Recruitment bij Deloitte - Interview Lennart Sloof & Link Humans
Delen

Net als de cv 2.0, vinden we bij HI-RE een heleboel video-cv’s erg leuk. De creativiteit die de makers erin stoppen, het maken van hun elavator pitch en opzetten van hun personal brand, maken de filmpjes uniek en het kijken waard (meestal). Het filmpje van vandaag, vind ik een lastige. Aan de ene kant vind ik het wel leuk, maar aan de andere kant heb ik toch ook de neiging om het wat weg te klikken. Ik ben benieuwd wat jij er van vindt.

Geí¯nspireerd door het lezen van Tony Hsieh’s boek, “Delivering Happiness, was de maker van dit sollicitatiefilmpje 2.0 benieuwd of Zappos (een soort Zalando) mensen nodig had want werken bij Zappos leek hem toch echt wel het einde, zijn droombaan. En ja, Zappos was op zoek naar een Product Manager…

Meer leuke en creatieve sollicitatiefilmpjes:

Sollicitatiefilmpje 2.0: Zebrapad
Sollicitatiefilmpje 2.0 : “˜Le CV creatí­f’ van Sophie
Sollicitatiefilmpje 2.0: Magisch sollicitatiefilmpje
Sollicitatiefilmpje 2.0: Creatief sollicitatiefilmpje
Sollicitatiefilmpje 2.0: Een leuk sollicitatiefilmpje
Sollicitatiefilmpje 2.0: Linda


Delen