Evenementen: #TruAmsterdam op 21 & 22 juni

      Reacties uitgeschakeld voor Evenementen: #TruAmsterdam op 21 & 22 juni
Delen

Het is weer zover; op donderdag 21 en vrijdag 22 juni zal #TruAmsterdam plaatsvinden. #TruAmsterdam, oftewel de The Recruiting Unconference Amsterdam wordt wederom mogelijk gemaakt door YER, die hun kantoor ter beschikking stelt.

Wat is #TruAmsterdam?

#TruAmsterdam is een Recruiting Unconference, een onconferentie waarbij de spelregels van een conferentie niet gelden. Het is een door deelnemers gedreven bijeenkomst met een vrije structuur. Elke deelnemers kan actief meedoen met de verschillende tracks die er zijn in plaats van op je stoeltje (passief) talloze presentaties te bekijken zoals bij de meeste bijeenkomsten het geval is.

Sinds November 2009 zijn er al zo’n 25 verschillende Unconferences georganiseerd over de gehele wereld door de grote man achter de #Tru’s  Bill Boorman. In 2009 organiseerde Bill Boorman (UK) samen met Geoff Webb (Canada) het voor het eerst.

De Unconference Rules

  1. No Presentations
  2. No PowerPoint
  3. No Pitching
  4. No Name Tags
  5. No Dress Code
No presentations because the best knowledge is in the room by bringing together participants from all kinds of backgrounds with a shared interest.

No PowerPoint because we want the eyes to meet in the middle and everyone to have the floor.

No pitching because people will buy from you if they respect what you say, not what you pitch.

No name badges because we believe that if you don’t know who someone is you should simply introduce yourself.

No dress code because we want you to feel comfortable and focus on the conversations.

Sfeerimpressie

Klinkt goed, toch? Twee dagen brainstormen, discussií«ren, netwerken en weer op de hoogte van het laatste nieuws in recruitmentland. In het onderstaande filmpje is een mooie impressie te zien van #TruLondon en eerder schreef Liesbet de Rouck van Broadbean Technology op Hi-re al over haar ervaringen op #TruEurope. Ik zou het zeker aanraden om  het filmpje te kijken en het blog van Liesbet even te lezen (en natuurlijk gewoon heen te gaan 🙂 ) voor een goed beeld van #Tru.

Het programma

De bedoeling is dat er minimaal 3 tracks per uur worden gehouden. Een track wordt gestart door een track leader, iemand met relevante ervaring met betrekking tot het onderwerp van de track. De rol van de track leader is vooral het op gang brengen van de discussie én zorgen dat die blijft doorgaan. Vind je een track niet leuk… geen enkel probleem dan loop je gewoon door naar de volgende.

Voor de komende #TruAmsterdam staan er al weer een heleboel leuke en interessante namen als track leaders genoteerd. Een greep uit de namen ( voor het gehele programma, kijk hier): Bianca Eder( TRU Friends),  Dave Vervoord (Agencies Suck!), Olfertjan Niemeijer (Dirty little LinkedIn secrets), GeertJan Waasdorp (The New Employer brand), Eric Houwen (Outsourcing Problems: RPO), Rene Bolier (Job Advertising, are you doing it right?), Marcel Rietveld (Creating the Social part in the Static career site) en nog veel meer.

Overzicht van het gehele programma

Wat, wanneer, waar en wat kost het?

Wat: #TruAmsterdam, The Recruiting Unconference

Datum: Donderdag 21 en vrijdag 22 juni 2012

Tijdstip: Donderdag 21 juni begint de #Tru om 09.00 uur met een openingswoord van @billboorman. Vrijdag 22 juni begint het een half uurtje later (09.30 uur)

Waar: YER Young Executive Recruitment“Ž : Hogehilweg 16, 1101 CC Amsterdam Zuidoost, Nederland (020 6975011)

Wat kost het?:  50 euro (voor 2 dagen) ( kaarten koop je hier)

Deze week nog meer op Hi-re.nl

Arbeidsmarkt: Er bij horen of er niet bijhoren, dat is de vraag
Persbericht: 167.000 (ex-)technici willen terug de techniek in
Werken bij…. Netwerven (deel 1)
Apps: Voxer
Evenementen : HRM Evenementenoverzicht week 24


Delen