De Wereld Werft 2012 op donderdag 6 december

      Reacties uitgeschakeld voor De Wereld Werft 2012 op donderdag 6 december
De Wereld Werft 2012
Delen

De Wereld Werft in 2012, het vakevent voor arbeidsmarktcommunicatie en werving  vindt plaats op 6 december. Dit jaar alweer de 4e editie van De Wereld Werft. Dit event wordt georganiseerd door de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en Werf&, in samenwerking met hun partners. Rond het thema Indruk en Impact kunt u deelnemen aan een groot aantal workshops en interactieve presentaties.

DWW_4e editie 2012

Inschrijving De Wereld Werft is geopend

Het duurt nog even, maar begin december is het tijd voor alweer de vierde editie van De Wereld Werft. Tijdens de workshops en interactieve presentaties staat het thema Indruk en Impact centraal. Dit jaar kunt u kiezen uit twee maal negen workshops. Per workshop is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wees er snel bij, want de ervaring leert dat de meest populaire workshops al snel zijn volgeboekt.

Programma De Wereld Werft

De Wereld Werft is hét event voor arbeidsmarktcommunicatie en werving en biedt u de ultieme gelegenheid om uw kennis bij te spijkeren en ervaringen uit te wisselen met vakgenoten. De onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. doelgroepgericht werven, searching, seo, social media referral, video recruitment, employer branding, arbeidsmarktonderzoek, de laatste trends en ontwikkelingen en vele praktijkcases.

Het programma biedt naast informatie en inspiratie ruime gelegenheid voor interactie en gezelligheid!

Om 12.00 uur gaan de deuren open en kunt u gebruikmaken van een heerlijke inlooplunch. Om 13.00 uur trappen we af metde plenaire opening. Net als vorig jaar is dagvoorzitter Jaap Vriend gastheer en gespreksleider. Vervolgens kunt u kiezen uit een grote variatie aan workshops en interactieve presentaties. Wij sluiten het inhoudelijke programma om 17.20 uur af met een inspirerend inkijkje in de wereld van het Holland Heineken House. Direct na de plenaire afsluiting kunt u verder praten, borrelen en genieten van het standing diner dat zal worden verzorgd door Regardz.

Gratis entree voor deelnemers van de Academie

Deelnemers die in 2012 een training volgen of hebben gevolgd aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie, kunnen gratis inschrijven voor De Wereld Werft. Het aantal gratis plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij. Voor oud-deelnemers geldt een aantrekkelijk kortingstarief. Kijk op de website voor de inschrijfvoorwaarden.

Partners

De Wereld Werft wordt georganiseerd door Werf& en de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Dit jaar wordt het programma mede aangeboden door onze partners Broadbean, Cammio, Compagnon, Connexys, CTB Flex, Expand Online, OPP en RecruitR.

Meer informatie

Uitgebreide informatie over het programma, de sprekers en de inschrijfmogelijkheden vindt u op de website van De Wereld Werft.

 


Delen