Recruitment via YouTube

Delen

Youtube, of je het nu gebruikt om een filmpje voor zangles op te zoeken, een presentatie van een goeroe te bekijken of de verschrikkelijke beelden van de storm Sandy in de Verenigde Staten te bekijken. Youtube is handig, interessant en in vele gevallen leuk! Persoonlijk ben ik ook voor mijn werk wekelijks actief op Youtube, met als resultaat het filmpje op vrijdagochtend op HI-RE.nl.

Recruitment via YouTube 1Meest bezochte website

Youtube staat op de derde plaats op s’werelds meest bezochte websites ranglijst. Alleen Google en Facebook krijgen dagelijks meer hits te verwerken. Vorig jaar had iedere wereldbewoner meer dan 140 views en we weten allemaal dat lang niet iedereen een computer bezit..

Voor onze doelgroepen is deze wereldsite dus heel erg interessant! Daarom deze week de HI-REographic gericht op Recruitment met Youtube.

Bereik miljoenen mensen

Gebruik Youtube om je bedrijf in een goed daglicht te zetten, met een goed promo-filmpje en bereik hiermee miljoenen mensen, als je het goed aanpakt! Om het goed aan te pakken sluit de HI-REographic af met een aantal tips om een geweldige campagne op te zetten.

Succes met jouw Recruitment via YouTube!

Bron: HireRabbit

Meer HI-REographics:

President United States
Recruitment fouten
Werkzoekend NL aan het woord 2012
Papierwerk Recruitment 2012
Facebook gids


Delen

1 comment on “Recruitment via YouTube

  1. Pingback: HI-REographic Geschiedenis van Recruitment

Comments are closed.