Je eigen persoonlijke E-assessments

      Reacties uitgeschakeld voor Je eigen persoonlijke E-assessments
e-assessments
Delen

e-assessments

De laatste jaren worden e-assessments meer en meer ingezet voor de selectie en ontwikkeling van personeel. Vaak gaat hierbij om persoonlijkheidsvragenlijsten, capaciteitentests, teamrollenvragenlijsten, elektronische postbakoefeningen enz.

PAPI3

Volgend jaar zal er een nieuwe versie van de persoonlijkheidsvragenlijst PAPI  (Personality and Preference Inventory)  uitgebracht worden: PAPI3. PAPI bestaat al sinds begin jaren ’60 en geeft inzicht in persoonlijkheid op het werk. Met de huidige revisies zal de vragenlijst nog robuuster worden.

Binnen de nieuwe PAPI3 vragenlijst worden twee nieuwe unieke versies gelanceerd namelijk:

  • Sales-PAPI
  • Leiderschaps-PAPI.

Deze versies maken het mogelijk om in te zoomen op persoonlijkheidseigenschappen die van belang zijn bij het uitvoeren van een Sales of Leidinggevende functie. Extra informatie dus, waardoor nog meer informatie over de persoon bekend wordt!

Testers gezocht

Cubiks, een internationale organisatie die door middel van assessments bedrijven helpt bij de instroom en ontwikkeling van personeel, is op dit moment druk bezig met het verzamelen van normgegevens voor de PAPI3 vragenlijst en is daarom op zoek naar mensen die willen helpen en hiervoor (GRATIS) een persoonlijkheidsonderzoek willen doen! Dit houdt in dat er twee vragenlijsten moeten worden ingevuld. Ten eerste de PAPI vragenlijst en ten tweede de 360 Graden Feedback vragenlijst, waarin een aantal competenties wordt getoetst.

Na het invullen van de PAPI vragenlijst en de 360° Feedback vragenlijst krijg je hiervan een uitgebreid persoonlijk rapport toegestuurd.

Hoe werkt het?

Via de volgende link kun je je aanmelden: http://bit.ly/PAPI3

Je ontvangt dan zowel een uitnodiging voor de PAPI3 vragenlijst als voor de 360° Feedback vragenlijst. Je vult zelf beide vragenlijsten in en je nodigt tenminste drie anderen (bij voorkeur drie of meer collega´s) uit om de 360° feedback vragenlijst over jou in te vullen.

Wanneer alles is ingevuld en ontvangen door Cubiks, stuurt Cubiks jou binnen twee weken de rapportages voor beide vragenlijsten toe. Daarnaast stort Cubiks €2,50 aan het KWF kankerfonds voor jouw bijdrage.

Dus ben je geí¯nteresseerd in een gratis persoonlijkheidsonderzoek, meld je dan aan via bovenstaande link, of mail voor vragen naar netherlands@cubiks.com

Over Cubiks

Cubiks is een internationale organisatie die door middel van e-assessments en fysieke assessments bedrijven helpt bij de instroom en ontwikkeling van personeel. Alle instrumenten/assessments zijn door henzelf ontwikkeld. Het is van belang dat deze instrumenten actueel, valide en betrouwbaar zijn. Hiervoor is voortdurend wetenschappelijk onderzoek nodig.


Delen