Employer Brand Experience 2012 groot succes

Employer Branding Experience 2012
Delen

Employer Branding Experience 2012

Gisteren was er weer de Employer Brand Experience 2012 en de SJP-prijsuitreiking.

Employer Brand Experience 2012

In een uiterst sfeervolle Circustheater in Scheveningen kwamen meer dan 500 professionals tijdens de Employer Branding Experience 2012 bij elkaar om uiteraard te netwerken, maar ook om het interessante programma te volgen. In de prachtige theaterzaal met het decor van Wicked startte het programma. De aftrap werd gedaan door Employer Brand expert Richard Mosley met een presentatie over Employer Brand en je EVP. Uiteraard met de nodige voorbeelden met als les voor mij, dat Employer brand best een lastig onderwerp is voor veel bedrijven.

Employer Brand

Na Richard Mosley volgde verschillende break out sessies. Uiteraard allemaal met een Employer Brand insteek. Ik volgde de sessie van Benno Schildkamp over voetballend ondernemen. Menno bekijkt zijn bedrijf Foodconnect door de voetbalbril. Zo zijn er middenvelders, verdedigers en aanvallers. Een mooie metafoor om zo naar je bedrijf te kijken met nadruk op teamplay om te kunnen scoren. Het publiek, de klant, zit op de tribune en ziet meer van het bedrijf dan wat de ondernemer of de medewerkers denken. Een erg vermakelijk, maar een zeer authentieke presentatie doordrenkt met voetbalhumor en passie voor FC Twente.

Magneten

Als belangrijk onderdeel van de dag waren de SJP prijzen. Dit jaar vielen in de prijzen:

  • Ahold Europe; Gewoon bij Albert Heijn – Young Works
  • De Koninklijke Luchtmacht; Base X-deel2 – ARA M/V
  • Ministerie van Defensie; Technicus bij Defensie, je moet het maar kunnen – Steam/Maximum
  • Achmea; Achmea betrekt haar klanten bij werving trainees – De PersoneelZaak
  • PostNL; Postbezorger, deel van je leven – Publicis Personeel

De winnaars lichtte dit jaar persoonlijk toe hoe men tot de campagne was gekomen en of deze succesvol is geweest. Als afsluiter was er dit jaar de gezellige netwerkborrel en in mijn beleving was tout recruitmentland aanwezig. Ik denk dat we volgend jaar zeker weer heen gaan en voor iedereen een aanrader dus!


Delen

1 comment on “Employer Brand Experience 2012 groot succes

Comments are closed.