RIDE bijna uitverkocht

      Reacties uitgeschakeld voor RIDE bijna uitverkocht
RIDE 2013 slaat dit jaar een jaartje over ivm niet vinden van een goede, betaalbare locatie
Delen

RIDE - feest

Nog iets meer dan een week en dan vindt het Recruitment Industry Dance Event (RIDE) weer plaats. Op donderdag 22 november 2012 wordt netwerk Event RIDE voor de zesde keer georganiseerd. Wederom in Hotel Arena Amsterdam, waar vanaf 20 uur recruiters, expats, collega’s en ex-collega’s weer met de beentjes van de vloer gaan.

Bijna uitverkocht

Wil je ook bij de RIDE zijn dan moet je snel zijn, want RIDE is bijna uitverkocht. Recruiters van o.a. ING, Rabobank, ABNAMRO, Essent, Achmea, Bol.com, Deloitte, Shell en Philips zullen op dit Event aanwezig zijn. Er zullen Recruiters zijn van meer dan 200 organisaties. Er worden in toaal 1250 bezoekers verwacht.

Organisator Rob van Elburg zegt: “Een top avond waarop je (social) netwerk daadwerkelijk tot leven komt!”

#RIDE 2012Achtergrond RIDE

De arbeidsmarkt is flink aan het veranderen: Functies en werkzaamheden veranderen en steeds vaker kiezen organisaties ervoor om talent uit het buitenland te halen om hun vacatures in te vullen. RIDE is het juiste podium om je op een leuke manier te laten informeren over de actuele stand van zaken in deze arbeidsmarkt, contacten weer eens in levende lijve te zien en een nieuw netwerk op te bouwen. Hoe je dat doet is aan jou: je kunt dansen op de beats van de DJ’s, maar ook rustig praten in de “˜Recruitment Lounge’.

Waarom?

Werken en netwerken gaan hand in hand. Met name hoogopgeleiden gebruiken steeds vaker hun netwerk bij het vinden van een nieuwe baan. Juist voor hen is dit event een unieke kans. Waarom? Omdat door allerlei online netwerken iedereen in de “˜recruitment industry’continu in contact is met collega’s, oud collega’s, studievrienden en andere interessante personen. En deze mensen ontmoeten elkaar weer allemaal in het echt bij RIDE…

RIDE “˜International’

Elk RIDE kent een thema. Dit jaar is gekozen voor “˜International’. Netwerken gaan steeds vaker de grens over. Is dit bijvoorbeeld niet een van de successen van Facebook ten opzichte van Hyves? Op RIDE kan je internationaal talent en recruiters ontmoeten en opnemen in je netwerk. Dit alles in de feel good sfeer die dit Event al jaren kenmerkt.

Medeorganisator van RIDE, René Bolier: “Wie nog in grenzen denkt, of je nou juist werk of mensen zoekt, beperkt zichzelf”. Meer dan 50 nationaliteiten zullen aanwezig zijn op dit Event.

Programma RIDE

“˜Even Dansen’ zal de avond inkleden met DJ’s, acts, een live band ennog veel meer. Ook dit jaar is er weer een “˜Recruitment Lounge’. Gratis oesters en champagne en de DJ’s zullen iedereen snel in de goede sfeer krijgen. Ook kan iedereen zich hier laten informeren over de huidige stand van zaken op de (internationale) arbeidsmarkt en wellicht al contacten leggen voor een eventuele nieuwe baan. Verder kun je allerlei gadgets en verrassingen verwachten. Zo is er een “˜Avatar Artist’ aanwezig om de beste foto te maken voor jou LinkedIn profiel. Nieuw is dit jaar de “˜Global Career Wall’ waarop elke bezoeker boodschap aan andere deelnemers kenbaar kan maken en interessant nieuw netwerk kan ontdekken.

Organisatie & Sponsors
De organisatie is in handen van RAVE-cruitment. Sponsoren zijn LinkedIn, Compagnon, People4Office, Lumesse en Monsterboard.nl.

Toegangskaarten

Tickets kunnen besteld worden via www.recruitmentdance.com en via de Free Record Shop. Kosten p.p. â‚¬12,50 in de voorverkoop en €15,= aan de deur.

– persbericht –


Delen