Nog een week en dan is De Wereld Werft in 2012

Strategische sourcing - DWW_4e editie 2012
Delen

Nog een weekje en dan is het alweer 6 december; tijd voor De Wereld Werft in 2012. De Wereld Werft in 2012 is het vakevent voor arbeidsmarktcommunicatie- en wervingprofessionals  met dit jaar als thema Indruk en Impact. De Wereld Werft wordt dit jaar al weer voor de vierde keer georganiseerd door de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en Werf&, in samenwerking met hun partners.

DWW_4e editie 2012

Programma De Wereld Werft

De Wereld Werft is hét event voor arbeidsmarktcommunicatie en werving en biedt u de ultieme gelegenheid om uw kennis bij te spijkeren en ervaringen uit te wisselen met vakgenoten. De onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. doelgroepgericht werven, searching, seo, social media referral, video recruitment, employer branding, arbeidsmarktonderzoek, de laatste trends en ontwikkelingen en vele praktijkcases.

Het programma biedt naast informatie en inspiratie ruime gelegenheid voor interactie en gezelligheid!

Om 12.00 uur gaan de deuren open en kunt u gebruikmaken van een heerlijke inlooplunch. Om 13.00 uur trappen we af metde plenaire opening. Net als vorig jaar is dagvoorzitter Jaap Vriend gastheer en gespreksleider. Vervolgens kunt u kiezen uit een grote variatie aan workshops en interactieve presentaties. Wij sluiten het inhoudelijke programma om 17.20 uur af met een inspirerend inkijkje in de wereld van het Holland Heineken House. Direct na de plenaire afsluiting kunt u verder praten, borrelen en genieten van het standing diner dat zal worden verzorgd door Regardz.

Gratis entree voor deelnemers van de Academie

Deelnemers die in 2012 een training volgen of hebben gevolgd aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie, kunnen gratis inschrijven voor De Wereld Werft. Het aantal gratis plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij. Voor oud-deelnemers geldt een aantrekkelijk kortingstarief. Kijk op de website voor de inschrijfvoorwaarden.

Partners

De Wereld Werft wordt georganiseerd door Werf& en de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Dit jaar wordt het programma mede aangeboden door onze partners BroadbeanCammioCompagnonConnexysCTB FlexExpand OnlineOPP en RecruitR.

Meer informatie

Uitgebreide informatie over het programma, de sprekers en de inschrijfmogelijkheden vind je op de website van De Wereld Werft. Ook zijn er nog enkele kaarten beschikbaar. Ook daarvoor kun je terecht op de website.


Delen

1 comment on “Nog een week en dan is De Wereld Werft in 2012

  1. Pingback: HRM Weekoverzicht – Hi-RE’s Keek op de week 48

Comments are closed.