Uitzendbureau Turbo Toppers deel 4

      Reacties uitgeschakeld voor Uitzendbureau Turbo Toppers deel 4
Uitzendbureau Turbo Toppers
Delen

Uitzendbureau Turbo Toppers 1

Het is weer vrijdag, dus tijd voor een kijkje achter de schermen bij Uitzentbureau TurboToppers. Een uitzendbureau kan je helpen bij je zoektocht naar een baan. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijk baantje of een baan voor langere tijd, een uitzendbureau kan je daarbij helpen. Bedrijven die tijdelijk meer personeel nodig hebben, stappen vaak naar een uitzendbureau in de hoop dat zij een geweldige topper in de kaartenbak heeft zitten.

Wat vaak vergeten wordt, is dat je eigenlijk in dienst bent van het uitzendbureau. Het uitzendbureau leent jou op haar beurt weer uit aan de klant (de inlener). Klanten (bedrijven) hoeven op deze manier niet zelf mensen in dienst te nemen en kunnen dan ook, als bijvoorbeeld de tijdelijke drukte voorbij is, gemakkelijk weer van het tijdelijke personeel af.

En andersom werkt het natuurlijk ook zo. Als jij het bedrijf niks vindt of je hebt maar tijdelijk werk nodig dan kun je op jouw beurt ook weer makkelijk weg. Als het uitzendbureau een opdracht voor je heeft, is het wel altijd belangrijk dat je goed doorvraagt wat het nu precies in houdt, want anders kan je wel eens voor een verassing komen te staan, zoals de dame in het 4e deel van Uitzentbureau Turbo Toppers.

Uitzendbureau Turbo Toppers deel 4

Meer filmpjes op HI-RE:

Uitzendbureau Turbo Toppers deel 3
Uitzendbureau Turbo Toppers deel 2
Uitzendbureau Turbo Toppers deel 1
Videosollicitatie filmpje
Motivatie door prikkels?
Social Media comedy


Delen