CV 2.0 Plaatjes schieten

      3 Reacties op CV 2.0 Plaatjes schieten
Delen

In de rubriek CV 2.0 laten we elke woensdag een leuk, opvallend, creatief CV zien. Een CV 2.0 is een CV die gelijk opvalt en waar van je denk: Wow, dat ziet er anders uit…

CV 2.0 Plaatjes schieten

Het CV 2.0 van Phil Lagettie maakt in één opslag duidelijk waar Phil goed in is; plaatjes schieten. De lens van de camera en in grote letters het woord Photographer vertelt je gelijk dat Phil een fotograaf is. Overzichtelijk geeft Phil zijn technische bekwaamheden aan de ene kant weer en aan de andere kant zijn vaardigheden en competenties. Helemaal onderaan staat zijn ervaring vermeld. Deze 2.0 is duidelijk en overzichtelijk. Alles staat mooi bij elkaar waardoor de CV 2.0 makkelijk scanbaar is. Ook niet onbelangrijk is te weten hoe je Phil kunt bereiken als je hem wilt aannemen of een leuke opdracht voor hem hebt. Ook de contactgegevens van Phil zijn goed te vinden. Hoe je dit CV ook houdt, op zijn kant of normaal, de contactgegevens van Phil zijn duidelijk te lezen.

CV 2.0 Fotograaf

Andere leuke en creatieve CV 2.0 “²s:

 

 Teletekst-style
Sherlock Holmes
Wilde Westen
Out of the box
Infographics
Recruitment zoektocht

 


Delen

3 comments on “CV 2.0 Plaatjes schieten

  1. Adriana van Schalken | Payroll Works

    Als je nog eens goed kijkt, zie je dat de lens onderdeel is van de camera. De tekst vormt de contouren van de camera zelf. Boven de tekst Photographer zie je de bovenzijde van de camera (de knopjes). Aan de zijkant, links, van de P van Photographer, zie je een lusje waar je de camerariem aan vast maakt. Heel goed bedacht!

  2. Pingback: CV 2.0 – Weer een mooi plaatje « Werken in een Callcenter

  3. Pingback: CV 2.0 Eline zoekt werk! « Werken in een Callcenter

Comments are closed.