CV 2.0 Eline zoekt werk!

      2 Reacties op CV 2.0 Eline zoekt werk!
Delen

In de rubriek CV 2.0 laten we elke woensdag een leuk, opvallend, creatief CV zien. Een CV 2.0 is een CV die gelijk opvalt en waar van je denkt: Wow, dat ziet er anders uit. Wat leuk, origineel of anders!

CV 2.0 van deze week: Eline zoekt werk!

Gisteravond werd ik geattendeerd op de website van Eline Boele: Elinezoektwerk.nl. Eline is op zoek naar werk en om zich onderscheidend in de markt weg te zetten, heeft zij een cv-website gemaakt. En die ziet er gewoon hartstikke leuk en goed uit en daar houden wij bij Hi-RE wel van. Het is duidelijk wat Eline wilt, wie ze is, wat ze kan en waar ze naar op zoek is. Door de heldere kleuren, foto’s, hier en daar wat speelse dingetjes en een duidelijke structuur, is dit echt een aantrekkelijk CV 2.0.

Op de website van Eline valt te lezen waarom zij deze cv-website heeft gemaakt. Er staat: Met een vast budget, middelen en strakke deadline (met vandaag nog 52 dagen te gaan) heeft Eline zichzelf ten doel gesteld nieuw werk te vinden. Door een krimpende markt was Eline genoodzaakt haar vorige werkgever te verlaten. Daarom elinezoektwerk.nl, waarmee zij zich onderscheidend voorstelt op de arbeidsmarkt. Eline zoekt werk in regio Noord-Brabant (en daarbuiten). Deze twee werkgebieden spreken haar aan:

  • Locatie- en gebiedsontwikkeling 
  • Projectmanagement

Dus mocht je iets weten voor Eline, neem dan contact met haar op!

CV 2.0 Eline zoekt werk!

CV 2.0 Eline zoekt werk

 

Kom jij een leuke CV 2.0 tegen op het net óf heb je er zelf een gemaakt, laat het ons weten en we plaatsen het op Hi-RE.nl. (mail: natasjajansen@hi-re.nl)

Andere leuke en creatieve CV 2.0 “²s:

Plaatjes schieten
Teletekst-style
Best of 2012 CV 2.0
Creativiteit uit Turkije
Inspiratie uit de Oekraí¯ne
CV 2.0 – Weer een mooi plaatje


Delen

2 comments on “CV 2.0 Eline zoekt werk!

  1. Pingback: Netwerven en LinkedIn gaan samenwerken « Werken in een Callcenter

  2. Pingback: CV 2.0, die je zo in de supermarkt tegen kunt komen…

Comments are closed.