Netwerven en LinkedIn gaan samenwerken

      Reacties uitgeschakeld voor Netwerven en LinkedIn gaan samenwerken
Netwerven samenwerking LinkedIn
Delen

Netwerven samenwerking LinkedIn

Het Amsterdamse Netwerven van Leon Willemsens en Jan Peter Tulp kondigt met trots de samenwerking met LinkedIn aan. De samenwerking zal in eerste instantie gericht zijn op het meetbaar maken van de diverse LinkedIn producten en diensten voor klanten in Benelux. Met deze objectieve meting door Netwerven van de activiteiten van LinkedIn zal de samenwerking starten, maar hiertoe zal het zeker niet beperkt blijven, aldus Leon Willemsens van Netwerven. Willemsens benadrukt overigens dat de beide bedrijven in hun dienstverlening onafhankelijk van elkaar blijven opereren. LinkedIn onderstreept het geloof van beide partijen in de gezamenlijkheid van de oplossingen die aangeboden gaan worden.

Uit gesprekken tussen beide partijen is er een propositie ontwikkeld waarvan beide partijen overtuigd zijn dat veel bedrijven daar baat bij zullen hebben. “We zullen tijdens de opstart van onze samenwerking dan ook op regelmatige basis onze klanten om feedback vragen en de input gebruiken om de dienstverlening nog beter te maken”, aldus Willemsens.

Over Netwerven:

Netwerven helpt sinds 2006 bedrijven bij de inzet en verbetering van de online recruitmentstrategie en –activiteiten. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de dienstverlener op het gebied van online recruitment en helpen ze veel corporates de online mogelijkheden voor personeelswerving (kosten)effectiever in te zetten.

– persbericht –

Deze week nog meer op Hi-RE:

Assessment: ook onderdeel van je Employer Brand
Wanneer heb jij voor het laatst iets nieuws gedaan waar je blij van werd?
Lancering edwinzoektwerk.nl voor nieuwe baan
Recruteren bij burgerinitiatieven
Hollandsche jeugd eerst
Hoe recruiters social media gebruiken… (infographic)
CV 2.0 Eline zoekt werk!


Delen