CV 2.0 Agile-style

      2 Reacties op CV 2.0 Agile-style
Delen

Een CV 2.0 is een CV die gelijk opvalt en waar van je denkt: Wow, dat ziet er anders uit. Wat leuk, origineel of anders!

 En nu is er zelfs een CV 2.0 in Agile style.

 Het CV 2.0 van vandaag is de website van Astrid Claessen. Astrid is op zoek naar een rol als Agile Coach, Scrum Master of Product Owner.

 Agile? Tja, zit je niet in de software ontwikkeling, dan heb je er waarschijnlijk nooit van gehoord. Maar de kans dat je een product gebruikt dat ermee is gemaakt, is heel groot aangezien bedrijven als Google, Apple en Facebook er gebruik van maken.

Het gedachtengoed van Agile is vastgelegd in een manifesto en Astrid heeft daar een eigen variatie op gemaakt om duidelijk te maken wat haar persoonlijke waarden zijn.

Om binnen Agile de status van een project direct zichtbaar te maken wordt gebruik gemaakt van een dashboard. Een simpel overzicht op een raam of muur met post-its die weergeven wat er nog moet gebeuren, waar het team mee bezig is en wat al af is. En dat kun je natuurlijk ook gebruiken om je carriere weer te geven zoals in dit CV is gebeurd.

En te zien aan haar ervaring met werken en reizen over de hele wereld vindt ze het vast niet erg om dat in haar nieuwe functie ook te doen.

Voor mensen die nieuwsgierig zijn en meer willen weten, leiden diverse clicks door naar meer achtergrond informatie.

Andere leuke en creatieve CV 2.0 “²s:

Eline zoekt werk!
Plaatjes schieten
Teletekst-style
Best of 2012 CV 2.0
Weer een mooi plaatje
Een mooie, opvallende Prezume
CV 2.0, die je zo in de supermarkt tegen kunt komen…


Delen

2 comments on “CV 2.0 Agile-style

  1. Pingback: CV 2.0 Hij kan gelijk aan de slag « Werken in een Callcenter

  2. Pingback: CV 2.0 De boel omdraaien « Werken in een Callcenter

Comments are closed.