Take-off mobiele recruitment website van SkyWalker®

Mobiel recruitment
Delen

SkyWalker®, een gespecialiseerde werving- en selectiebureau in de klantcontact- en contact center branche, heeft  een mobiele recruitment website gelanceerd. Deze mobiele recruitment website vereenvoudigt het oriënteren en solliciteren naar contact center vacatures via de smartphone en andere mobiele devices.

Meer vraag naar mobiele recruitment websites

Met de mobiele recruitment website anticipeert SkyWalker® Contact Center Recruitment op de laatste ontwikkelingen binnen mobiel internet en recruitment. Tijdens 123Mobile, het event voor mobiele recruitment, werden eind 2012 cijfers bekend gemaakt waaruit blijkt dat op dit moment al de helft van werkzoekenden actief zoekt naar vacatures met een smartphone of andere mobiele device.mobiele recruitment-website SkyWalkerOm in te spelen op deze actuele ontwikkelingen in de oriëntatie en sollicitatie door werkzoekenden in de contact center branche, heeft SkyWalker® een mobiele website laten ontwikkelen.

De mobiele recruitment website van SkyWalker®

De mobiele website is gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor gebruik op een smartphone en alle andere mobile devices. De mobiele website draagt bij aan een nog sterkere werving van contact center professionals. Naast een praktische functionaliteit voor het zoeken tussen de contact center vacatures, is solliciteren eenvoudig via een koppeling met het LinkedIn-profiel. Een andere optie is het invullen van het mobiele sollicitatieformulier.Wie met een smartphone of mobile device surft naar de website www.SkyWalker.nl wordt automatisch doorverwezen naar de mobiele website van SkyWalker®.
– persbericht - 

Delen

1 comment on “Take-off mobiele recruitment website van SkyWalker®

  1. Pingback: HRM Weekoverzicht – Hi-RE’s Keek op Week 10 « Werken in een Callcenter

Comments are closed.