Léon Keemer

      Reacties uitgeschakeld voor Léon Keemer
Léon Keemer - Blogger bij Hi-RE.nl
Delen

Léon Keemer - Blogger bij Hi-RE.nl
Naam: Léon Keemer
Beroep: Managing director
Bedrijf: Lifebrander

 

Professioneel Profiel

Léon heeft ruime ervaring als (markt)onderzoeker en als ambtenaar bij het rijk. Hij is afgestudeerd bedrijfseconoom aan de Erasmus Universiteit en inmiddels ongeveer 8 jaar werkzaam als ZZP’er. Naast Lifebrander werkt hij als part-time freelancer voor overheden en non profit organisaties. Met Lifebrander zet hij zich in om de grootste aanbieder in Nederland te worden van tips, advies, training en tools op het gebied van het curriculum vitae. Leon blogt en schrijft veel over het curriculum vitae en geeft daarnaast workshops en persoonlijk advies.

Waar kun je Léon Keemer online vinden?

Website Lifehacker - Lifebrander op FacebookLéon Keemer / Lifehacker op FacebookLéon Keemer / Lifehacket - Twitter

 

De artikelen van Léon vind je hier


Delen