Werf&live op donderdag 27 juni in Amsterdam

      Reacties uitgeschakeld voor Werf&live op donderdag 27 juni in Amsterdam
Werf&live
Delen

Werf&liveSteeds meer werkgevers reorganiseren én werven tegelijkertijd. In-, door- en uitstroom zijn nog nooit zo met elkaar verbonden geweest als vandaag de dag. Werf& organiseert 27 juni 2013 Werf& live dat volledig in het teken staat van deze samenwerking tussen de disciplines werven, verbinden en reorganiseren.

Inspiratie van KLM en de Belastingdienst tijdens Werf&live

Tijdens Werf& live is er een plenair programma met praktijkcases van KLM en de Belastingdienst. Ook zal Prof. Dr. Rob Vinke van Neyenrode zijn (toekomst)visie geven op werven in moeilijke tijden, mobiliteit en de juiste persoon op de juiste plek.

Stel uw eigen breakout programma samen op Werf&live

Naast de plenaire opening en afsluiting zijn er een tweetal breakout rondes met 3 tracks: werven, verbinden en reorganiseren. U stelt zelf uw breakout programma samen en kunt o.a. kiezen uit bijdragen van Royal HaskoningDHV, SNS Bank, TNO, Steam en Storytelling People. Werf& live wordt afgesloten met een zomerse BBQ.

Praktische informatie

WatWerf& live
Wanneer: Donderdag 27 juni 2013
Waar: Olympisch Stadion in Amsterdam
Hoe laat: 12.00 – 20.00 (start de zomerse BBQ).
Wat zijn de kosten: 395,- (eer zijn diverse kortingen voor leden van Noloc, NVP of Recruiters United, maar ook een 3=2 actie voor organisaties, kijk voor meer info op Werf& live )

Dagvoorzitter Heleen Stoevelaar over Werf& live


Delen