Top 5 meest gelezen artikelen van de week

      Reacties uitgeschakeld voor Top 5 meest gelezen artikelen van de week
top 5 week 23
Delen

top 5 week 23

Wekelijks publiceren we op Hi-RE veel nieuwe artikelen, maar welke artikelen worden er zo’n week nu veel gelezen? Wat zijn de top-artikelen? We hebben de top 5 meest gelezen artikelen, die deze week zijn gepubliceerd voor je op een rijtje gezet!

Top 5 meest gelezen artikelen

Top 5 - NVP SollicitatiecodeNVP Sollicitatiecode: Pre employment screening not done?

Wekelijks geeft de Commissie NVP Sollicitatiecode een stelling. Een stelling waarmee ze in kaart willen brengen hoe de actuele stand van zaken is in de wereld van de werving en selectie. Er is veel veranderd, en verandert nog steeds, in deze wereld, daarom wil de Commissie dit jaar de NVP Sollicitaticode gaan herzien en daar zullen de antwoorden op de stelling in bijdragen. Dus heb jij al gestemd op de stelling van deze week??

Stemmen kan hier

top 5 - Een publiek dat niks anders te doen heeft dan twitteren, smssen en gapenEen publiek dat niks anders te doen heeft dan twitteren, smssen en gapen

Wel eens bij een presentatie gezeten, waar je regelmatig een gaap moest onderdrukken, moeite had je ogen open te houden of alles wat er op Twitter, Facebook, of wat dan ook interessanter was dan die presentatie? Pauline le Rûtte geeft in haar artikel 3 tips waardoor je presentatie een stuk boeiender wordt voor het publiek en je voorkomt dat ze niks anders te doen hebben dan twitteren, smssen en gapen…

Top 5 - Werken in je Bijstand, tijdbom onder de arbeidsmarktWerken voor je bijstand, tijdbom onder de arbeidsmarkt

Zwager van A’dam houdt de  veranderingen op de arbeidsmarkt nauwlettend in het oog. Dit vooral omdat hij tot de groep “oudere werkzoekenden” behoort, en graag weer aan het werk wil. Regelmatig vertaalt hij zijn visie op de arbeidsmarkt en zijn ervaringen met de arbeidsmarkt in heldere blogs. Vandaag schrijft hij over hoe door bezuinigingen veel taken nu bij de gemeente liggen. Zo ook Werken in de Bijstand. Hoe gaan gemeentes hiermee om, terwijl zij de kosten zien stijgen en de inkomsten zien dalen?

Top 5 - De sollicitatie-ervaring is een social-ervaringDe sollicitatie-ervaring is een social-ervaring

Martin Hendriks (arbeidsmarktonderzoeker gespecialiseerd in de sollicitatie-ervaring bij Intelligence Group), schrijft in zijn artikel over het belang (van de werkgever) van het bieden van een goede sollicitatie-ervaring én hoe bied je deze nu? In zijn artikel biedt Martin 5 ingrediënten voor het bieden van een goede sollicitatie-ervaring en ook geeft hij verschillende redenen om daar mee aan de slag te gaan.

top 5 Waarom betrokkenheid niets zegt over goed presteren en andersomWaarom betrokkenheid niets zegt over goed presteren en andersom

In haar artikel stelt Annemarie Stel de hardnekkige HR-mythe – Betrokkenheid is goed, want betrokken medewerkers zijn goed presterende medewerkers. Zorg dat ze zich verbonden voelen met de organisatie en ze lopen zich het vuur uit de sloffen.- aan de kaak en zet op geheel eigen wijze  een hype bij het vuilnis.

 

Volgende week vind je op Hi-RE natuurlijk weer heel veel nieuwe artikelen. Lijkt het je leuk om zelf een keer (of op regelmatige basis) een artikel te schrijven voor Hi-RE, laat het ons weten en mail naar ronjansen@hi-re.nl.


Delen