Top 5 meest gelezen artikelen van de week

      Reacties uitgeschakeld voor Top 5 meest gelezen artikelen van de week
top 5 week 24
Delen

top 5 week 24

Elke week levert een grote groep mensen een bijdrage aan Hi-RE.nl door het schrijven van bl0gartikelen. Blogartikelen die allemaal goed gelezen worden, maar welke artikelen werden de deze week  het meest gelezen? Wat zijn de topartikelen van de week? Reden voor ons van Hi-RE om daar eens naar te kijken en de 5 artikelen die de afgelopen week het meest gelezen zijn op een rijtje te zetten in een top 5.

Top 5 meest gelezen artikelen

top 5 week 24 -SolliciterenSolliciteren, ben jij er klaar voor?

Femke van Bemmelen en Annemarie Stel geven in hun artikel een aantal tips over het vermijden van valkuilen die je kunt tegen komen in de zoektocht naar een nieuwe baan. Nu de werkloosheid groot is en het aantal vacatures blijft afnemen, wordt de strijd om een baan steeds grimmiger. Toch vinden elke dag mensen een nieuwe baan. Welke valkuilen hebben zij weten te vermijden bij het solliciteren?

top 5 week 24 - cv van de maand - genomineerden juniHet cv van de maand juni 2013: Lisette van Bemmel

Het cv van de maand is een initiatief van Sollicitatie Lab en wij van Hi-RE houden wel dit soort leuke initiatieven en werken hier dan ook graag aan mee. Uit alle inzendingen worden 5 cv’s genomineerd, waar vervolgens door het publiek op kan worden gestemd. Ook een recruiterspanel beoordeelt de cv’s. Het publiek en het recruiterspanel kiezen op de manier het cv van de maand. Het cv van de maand juni en het jury-rapport kun je in dit artikel lezen.

top 5 week 24 - Waar ligt de verantwoordelijkheid voor de employer brand in een organisatie?Waar ligt de verantwoordelijkheid van het Employer Brand in een organisatie?

“Bij wie of welke afdeling ligt eigenlijk de verantwoordelijkheid voor ons Employer Brand?” is zo’n vraag die zich eens in de zoveel tijd aan ons opdringt. Of in ieder geval aan Daphne. Ligt de verantwoordelijkheid van het Employer Brand bij HR, bij Communicatie of hoort het bij Marketing. Daphne zette een kleine poll uit en de bevindingen van deze poll, de meningen van vakgenoten, maar ook tips met betrekking tot het employer brand vind je terug in het artikel van Daphne.

top 5 week 24 - assessmentNederland internationaal voorop in gebruik assessments

In dit artikel vind je de resultaten terug van de cut-e Assessment Barometer. Deze Assessment Barometer geeft een overzicht van de veranderende inzet van psychometrische assessments en de consequenties hiervan voor het succesvol werven en behouden van medewerkers. Omdat cut-e deze ontwikkelingen elke twee jaar in kaart brengt is het in staat de trends op het gebied van assessments in 15 verschillende landen te vergelijken. Dit en andere resultaten vind je in het artikel.

Net als het koningspaar op provincietour, maar dan een arbeidsmarkt provincie tourDe arbeidsmarkt provincietour: landelijk of lokaal werven?

Het koningspaar is op provincietour, reden voor Daphne en Kim om in hun artikel ook op provincietour te gaan, maar dan kijkend naar de arbeidsmarkt. Welke provincies hebben de meeste vacatures per werkloze of per hoofd van de bevolking, maar ook welke provincies hebben de meeste actieve vacatures of de actieve HBO+ vacatures? Een mooi overzicht van de verschillende provincies, maar ook tips wat je er mee kunt als recruiter.


Delen