Top 5 meest gelezen hrm blog artikelen van de week

      Reacties uitgeschakeld voor Top 5 meest gelezen hrm blog artikelen van de week
top 5 week 25
Delen

top 5 week 25 hrm blog artikelen

Elke week levert een grote groep mensen een bijdrage aan Hi-RE.nl door het schrijven van hrm blo gartikelen. HRM blogartikelen die allemaal goed gelezen worden, maar welke van deze hrm blog berichten zijn dan deze het meest gelezen? Wat zijn de topartikelen van de week? Reden voor ons van Hi-RE om daar eens naar te kijken en de 5 artikelen die de afgelopen week het meest gelezen zijn op een rijtje te zetten in een top 5.

Top 5 meest gelezen HRM blog artikelen

Top 5 hrm blog artikelen  - Zes geheimen van verhalen waardoor mensen aan je lippen hangenZes geheimen van verhalen waardoor mensen aan je lippen hangen

In haar artikel schrijft Saskia Postma hoe je er voor kunt zorgen dat het verhaal dat je aan je klanten vertelt meer impact heeft. Aan de hand van de 6 succesfactoren van de gebroeders Dan en Chip Heath legt ze uit hoe je er voor kunt zorgen dat je verhaal meer kleefkracht krijgt, waardoor de mensen aan je lippen hangen.

top 5 hrm blog artikelen - Employer branding werkt! Een beetje…Employer branding werkt! Een beetje…

Werkt employer branding? Krijg je door een ‘betere’ perceptie van je werkgeversmerk meer of betere of meer betrokken of minder snel vertrekkende kandidaten? Of is dat een niet te staven bewering van degenen die het vooral vreselijk leuk vinden om zich ermee bezig te houden – of hun geld ermee verdienen? Dat zijn de vragen die Annemarie Stel stelt in haar artikel.

Top 5 hrm blog artikelen - Geen reactie na sollicitatie grootste ergernisGeen reactie na sollicitatie grootste ergernis

De grootste ergernis van werkzoekenden tijdens sollicitatietrajecten is als het bedrijf niet reageert na een sollicitatie. 70 procent van de werkzoekenden ergert zich hieraan. Dit blijkt uit online onderzoek van Unique onder 2.139 respondenten.

 

Top 5hrm blog artikelen -  werf& live een impressieWerf& live, een impressie

Afgelopen donderdag bezocht Irene Perk Werf& Live. In haar artikel vertelt Irene over haar belevenissen tijdens Werf& Live, globaal wat de sprekers, die zij heeft gezien deze dag te vertellen hadden en wat zij van deze dag vond.

top 5 hrm blog artikelen  - werkloosheid arbeidsrelatiesWerkloosheid per arbeidsrelatie

De werkloosheid is in het eerste kwartaal van 2013 verder gestegen. Met name flexwerkers kregen het hard te verduren en werden vaker werkloos dan werknemers met een vaste arbeidsrelatie of zelfstandigen. Dit blijkt uit cijfers van het CBS.

Volgende week vind je op Hi-RE natuurlijk weer heel veel nieuwe artikelen. Lijkt het je leuk om zelf een keer (of op regelmatige basis) een artikel te schrijven voor Hi-RE, laat het ons weten en mail naar ronjansen@hi-re.nl.


Delen