CV 2.0 Op zoek naar een dream job

cv dream job mob
Delen

cv dream job mobWekelijks op woensdag publiceren we hier op Hi-RE een creatief, opvallend cv. Een cv 2.0 kan mooi grafisch weergave zijn, maar ook bijvoorbeeld een website of een andere creatieve uitspatting. Het is in ieder geval een cv dat gelijk opvalt en waarvan je denkt: Wow, dat ziet er anders uit. Wat leuk, origineel of leuk bedacht!

Het cv 2.0 van vandaag; anders dan anders

Het cv 2.0 van vandaag is een ander cv dan we hier meestal laten zien. Al moet ik bij dit cv wel gelijk aan de cv 2.0 van Jorijn de Munck (Jorijn zoekt werkgever m/ Pedagoog) denken. Jorijn draaide met haar cv 2.0 de boel lekker om en maakte daartoe een website waarmee ze op zoek is naar een Werkgever M/V. Nu zit het bijzondere vooral in het feit dat Jorijn een beloning uitlooft voor de gouden tip.

CV 2.0 op zoek naar een dreamjob

Terese Amorim is op zoek naar een baan in verandermanagement en heeft daarvoor een crowdsource-project gestart. Het doel van haar project is een breed netwerk van professionals te vekrijgen die haar helpen bij het vinden van haar droombaan. Door het sturen van nuttige informatie, zoals vacatures, help je Teresa al mee. Ook kunnen bedrijven Teresa uitnodigen voor een gesprek, maar haar ook een zakelijk probleem voorleggen of een creatieve opdracht om de vaardigheden van Teresa uit te testen. Alles natuurlijk met één doel: een baan vinden.

Voor de tip die leidt tot het vinden van een baan, looft Teresa 1.000 euro uit en zal Teresa ook nog eens 500 euro doneren aan een goed doel.

Het cv van Terese is duidelijk en overzichtelijk. Erg leuk zijn de verschillende recommendations die er gegeven worden door oud-studienoten, voormalige managers en docenten van Teresa. Kortom, een creatief initiatief van Teresa.

Vandaag vind je hier het filmpje van Teresa. Haar cv website kun je hier bezoeken….

Met dank aan Lodi Planting voor de tip!

Andere creatieve en opvallende cv’s

 20 creatieve cv’s op instagram
Barbara zoekt een baan
De boel even lekker omdraaien
Eline zoekt werk!
Plaatjes schieten
Een mooie, opvallende Prezume
Agile-style
Hij kan gelijk aan de slag
Een mooie Nederlandse infographic
The game


Delen

2 reacties op “CV 2.0 Op zoek naar een dream job

  1. Adriana van Schalken | Payrolling Works

    Erg leuk project! Ben erg benieuwd hoe snel Teresa een baan krijgt. Ik vind dit overigens geen CV 2.0, maar eerder 3.0. Heel erg creatief en weloverwogen ingestoken. Zal mijn inziens niet lang duren voordat Teresa een passende werkgever gevonden heeft.

  2. Pingback: CV 2.0 – Dit is NIET mijn cv… « Werken in een Callcenter

Geen reactie mogelijk.