Gratis Partytickets #TruXL…

      Reacties uitgeschakeld voor Gratis Partytickets #TruXL…
#TruXL gratis partytickets
Delen

#TruXL gratis partyticketsWie het ontgaan mag zijn, morgen vindt #TruXL plaats in Amsterdam… En ook wij van Hi-RE.nl zullen er morgen bij zijn? Wij van Hi-RE.nl houden immers wel van inhoudelijke evenementen en als die ook nog eens worden afgesloten met een feestje… dan zijn wij er te vinden 🙂

En dat niet alleen…. wij hebben ook nog een aantal kaartjes in de aanbieding (maar daarover later meer 🙂 ).

Wat is #TruXL?

#TruXL is een uitgebreide versie van de #Tru aangevuld met een geweldig feest. Met DJ Fajah Lourens, bekend van tv en als DJ in binnen- en buitenland, DJ ClassiXs en natuurlijk Chiel Kronenburg (de beste DJrecruiter van Nederland) gaat per definitie het dak eraf!

Programma #TruXL

#TruXL bestaat uit een dag- en avondprogramma. Het avondprogramma (The Party) vindt ’s avonds plaats in Panama in Amsterdam. Het dagprogramma vindt, zoals altijd, plaats bij YER. Ook deze editie staan er weer leuke tracks op de agenda…

De Tracks van #TruXL

9.30 – 10.30 Firing up the day – celebrating the Bullshitbingo with Patrick Boonstra
Case Room Strategy Room Tech Room Pub
10.30 – 11.30 Open Armen – Campaign Home & Elderly Car Bas Schreurs (NL session) Sourcing as a strategy presented by Gordon Lokenbergand Sandor Snoeren(ERI) “Data Migration Clinic”Âť – want to move data, hickups, tricks… by Gerald Morgan and David Stott Data from the Candidate Experience awards, and Best Practice Bill Boorman
11.30 – 11.45 Coffee Coffee Coffee Coffee
11.45 – 12.45 Emerging Labour Markets Sthree Rogier Elsenburg (NL session) All you need to know about strategic planning, recruitment architecture or measuring results Mark Linden Head of Resourcing Bupa UK How should we do community building? by Bo Stevens And Tessa Dijkstra Lexter Woodley
12.45 – 13.30 Lunch Lunch Lunch Lunch
13.30 – 14.30 How digital embracement led to 3.300 users in one month Adriaan Belonje Martijn Faber Discussing Social Leadership with Jelle den Dunnen and Steve Ward Workshop: interactive workshop, build your perfect recruitment team/process/tools Liesbet De Rouck, Ron Jansen and Baudi Heidanus HR improvisation – Come and have a laugh with us, some hilarious HR/Rec presentations
14.30 – 15.30 ING Recruitment case: An new way of service delivery, Recruitment 4.0. Gusta Timmermans (NL session) Why is a good Employer Brand or EVP so important? By Ton Rodenburg Sourcelab: live Boolean and other Sourcing tricks from our Black Belt Boolean inhouse sourcing gods Gordon Lokenberg,Ralph de Bie The evolution of the Technology Landscape by Bill Boorman
15.30 – 16.00 Coffee Coffee Tea :D Beer and Wine ;p
16.00 – 17.00 The Dutch labour market debat! With moderator Annemarie Stel and panel members Marjolein ten Hoonte (Director labour market Randstad) Aart van der Gaag (Chairman ABU) Gusta Timmermans (Recruitment Manager ING) in Dutch (NL session) Dirty Guerilla Recruitment, or culture branding, candidate experience, or future of recruiters: Bill Boorman – take your pick! What do you want to talk about? Optimizing Job Advertising: Getting the best candidates from search engines into your ATS – Rene Bolier(Onrecruit)+ Dirk Driessen(Minescape)

Gratis partytickets #TruXL voor Hi-RE lezers

Wil je er ook bij zijn, bestel dan snel je kaarten. De promotional code “TruXL”Âť geeft recht op een gratis ticket voor het feest.

Kom lekker vroeg, want de eerste 200 aanwezigen krijgen een gratis drankje!

En wil je ook nog een prijs winnen? Ga dan naar Facebook en breng je stem uit op op de Ultieme Werkhit van 2013. Rob van Elburg reikt een prijs uit aan drie toppers hun stem hebben uitgebracht.

Andere berichten op Hi-RE.nl

Doe mij maar… domme vragen over riooldeksels en pinguĂ­ÂŻns met sombrero’s
Aanstaande donderdag #TruXL in Amsterdam
Top 5 meest gelezen HRM blog artikelen van de week
Werknemer – manager relatie vaak niet goed…
Hoera! De nieuwe cijfers van het CBS: meer vacatures
Hoe generatie Y HR verandert in een infographic
HR – Realiteiten of Rariteiten
Masterclass Corporate Recruitment
Het nieuwe ontslag recht komt eraan. Wat verandert er?
Nederland, het nieuwe lage lonen land (2)
Hoe HR steeds de boot mist…


Delen