Cv 2.0; Een stijlvol cv

      Reacties uitgeschakeld voor Cv 2.0; Een stijlvol cv
Delen

In de rubriek cv 2.0 laten we elke woensdag een leuk, opvallend, creatief cv zien. Een cv 2.0 is een cv dat gelijk opvalt en waar van je denkt: Wow, dat ziet er anders uit. Wat leuk, origineel en opvallend!

Het cv van Sylwia Maria Presley

En ook vandaag hebben we een weer een erg mooi curriculum vitae voor je. Dit cv van Sylwia Maria Presley (familie van ??) ziet er behoorlijk stijlvol en smaakvol uit en op de een of andere manier verleidt het tot verder lezen. Maar misschien mag je dat ook wel verwachten van Sylwia, die zich presenteert als social media strategist en mensen, organisaties en merken helpt bij het vertellen van hun verhaal. Dan mag je toch verwachten dat Sylwia zich zelf ook goed kan presenteren en haar verhaal goed over kan brengen. En wat ons betreft, is dat in ieder geval goed gelukt.

Het cv oogt rustig door het kleurgebruik, in het cv vind je heel wat informatie over Sylwia én het gebruik van de twee koffiebekers met daarin de hoeveelheid koffie die ze drinkt, is erg leuk gedaan. 🙂 Zeker ook de vergelijking tussen het verleden en het heden.

De informatie over wat ze kan, doet en aan werkervaring heeft opgebouwd is overzichtelijk en op een leuke manier terug te vinden. Af en toe is het even goed kijken wat wat nu is, maar dat is wat ons betreft niet heel erg vervelend. Het is een duidelijk, redelijk scanbaar cv dat wij er echt heel stijlvol uit vinden zien.

Het cv van Sylwia

cv 2.0 54

 

Andere creatieve en opvallende cv’s

Barbara zoekt een baan
De boel even lekker omdraaien
Eline zoekt werk!
Plaatjes schieten
Een mooie, opvallende Prezume
Agile-style
Hij kan gelijk aan de slag
Een mooie Nederlandse infographic
The game
Op zoek naar een dream job

 


Delen