Cv 2.0, een creatief LinkedIn cv

Cv 2.0 - Je LinkedIn-profiel als cv
Delen

Cv 2.0 - Je LinkedIn-profiel als cvSommige cv’s zijn zo ontzettend creatief dat ze een plaatsje verdienen in onze cv 2.0-gallerij. Ook het curriculum vitae van vandaag is daar weer een heel mooi voorbeeld van. Het cv van van vandaag is van Robert du Chatenier.

Het cv van Robert

Robert is 21 jaar en is in 2013 afgestudeerd. Na 4 jaar studie (Commercií«le Economie) begint Roberts zoektocht naar een baan en dat is, gezien de huidige arbeidsmarkt, niet heel eenvoudig. Starters hebben het moeilijk op de arbeidsmarkt. Organisaties zoeken het welbekende schaap met 500 poten en heel veel ervaring en dat heb je nog niet als starter.

Robert heeft de afgelopen maanden zich vooral bezig gehouden met het doen van een marktonderzoek voor een projectenorganisatie, maar is eigenlijk op zoek naar een leuke baan in de marketing of sales. Om op te vallen tussen de stapels sollicitatiebrieven en cv’s die er op vacatures binnenkomen, besloot Robert om geen standaardcv te maken, maar een cv dat anders is.

“Naar mijn mening zoeken werkgevers een sollicitant op via Google om zo terecht te komen bij een Facebook of Linkedin pagina. Dergelijke online pagina’s vertellen meer over een potentieel werknemer dan een sollicitatiebrief.”, aldus Robert.

Robert heeft dan ook van zijn LinkedIn-pagina zijn cv gemaakt. Zijn cv is geen standaard LinkedIn-profiel, maar meer….Allereerst heeft Robert de advertenties en reclame van het LinkedIn-profiel verwijderd en er aantal ludieke factoren aan toe gevoegd, zoals:

  • het toevoegen van kernwoorden in de zoekbar
  • het aanpassen van huidige bedrijf naar “uw bedrijf?”
  • het bewerken van de LinkedIn pagina: “nieuwe werkgever toevoegen”

Wij van Hi-RE vinden het in ieder geval een top cv!! Ben jij de toprecruiter die Robert uitnodigt voor een gesprek? En wat vind jij ervan? Mis je dingen of vind je juist dingen heel sterk? Laat het weten in de reacties om Robert aan een leuke baan te helpen….

Het LinkedIn-cv van Robert

cv 2.0 robert

 

 Andere voorbeelden opvallende, creatieve curricula vita 🙂

Van Lego kun je alles maken….
Jezelf in een hokje plaatsen
Een Amazon lookalike
The game
20 creatieve cv’s op instagram
 Gewoon je verhaal vertellen…
Me, me, me!
Voorpaginanieuws


Delen

1 comment on “Cv 2.0, een creatief LinkedIn cv

  1. Mike

    Erg leuk om deze CV tegen te komen. Ik heb samen met Robert mogen studeren. Hij staat bij mij bekend als een harde werker en een echte teamplayer. Iemand die barst van de ideeën en motivatie. Dat weerspiegelt zich wel weer in zijn creatieve CV! Hopelijk vind je snel een leuke en uitdagende baan Robert.

Comments are closed.