Vrijdag 27/6: Gratis training Arbeidsrelaties verbeteren

Delen

arbeidsrelaties-minitrainingOp vrijdagmiddag 27 juni 2014 geven Leontien Kramer en Marijke Tolboom een gratis mini-training over hoe je arbeidsrelaties kunt verbeteren. Voor deze mini-training in Bussem zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Wat houdt de mini-training Arbeidsrelaties verbeteren in?

Het is de mini-versie van de training Arbeidsrelaties Verbeteren. De training Arbeidsrelaties Verbeteren is gebaseerd op communicatiewetenschappen en het arbeidsrecht. De training biedt managers een zes-stappenplan voor effectievere arbeidsrelaties. We stemmen de training af op de deelnemers en op de organisatie.

Het zakelijke arbeidsrecht en het menselijke aspect gaan hand in hand. In het stappenplan draait het niet alleen om wat je moet doen voor een betere arbeidsrelatie, maar ook om het hoe.

Hoe ziet het programma eruit?

Tijdens het 4 uur durende programma:

  • doorlopen we het zes-stappenplan voor een betere arbeidsrelatie
  • oefenen we met praktijkcases
  • maken we een checklist voor het verbeteren van arbeidsrelaties
  • krijg je persoonlijke tips
  • is er ruimte voor intervisie met collega’s uit het vak

Voor wie is de mini-training?

Heb je interesse in het verbeteren van arbeidsrelaties? En wil je ondervinden hoe de training Arbeidsrelaties Verbeteren voor jou en jouw organisatie kan werken? Dan ben je hierbij van harte uitgenodigd.

Wie zijn we en waarom doen we dit?

Wij zijn Leontien Kramer en Marijke Tolboom. We hebben in ons werk als respectievelijk trainer en arbeidsrechtjurist gezien hoe groot de schade van arbeidsproblemen is. Wij weten ook hoe complex het oplossen van arbeidsproblemen kan zijn. En hoe gemakkelijk het is om daarbij het overzicht en de controle te verliezen. Daarom hebben wij een stappenplan ontwikkeld om kleine en grote arbeidsproblemen te voorkomen en op te lossen. Met deze gratis mini-training willen we je laten kennismaken met dit stappenplan en met ons.

Wie komen er nog meer?

Er is plek voor maximaal 15 deelnemers en er zijn nu nog een aantal plaatsen vrij. Dus schrijf je snel in. Deelname is kosteloos, maar niet vrijblijvend. Er wordt gerekend op je aanwezigheid en je inbreng.

minitraining - arbeidsrelatiesWaar en wanneer?

Datum: vrijdagmiddag 27 juni

Tijdstip: 12.30 tot 17.00 

Locatie: Archibald, Brinklaan 25 te Bussum, vergaderzaal met privé terras


Delen

1 comment on “Vrijdag 27/6: Gratis training Arbeidsrelaties verbeteren

  1. Pingback: Vrijdag 27/6: Gratis training Arbeidsrelaties verbeteren « Werken in een Callcenter

Comments are closed.