Recruitment bureau VONQ krijgt Randstad Innovation Fund

Delen

Recruitment nieuws - Recruitment marketing bureau VONQ wint Randstad Innovation FundVONQ, Europa’s grootste recruitment marketingbureau, en Qandidate.com, het gratis recruitment systeem voor het MKB, hebben een Series A investeringsronde geleid door Randstad Innovation Fund met deelneming van Qmulus afgerond.

Verbreding online recruitment marketing dienstverlening

VONQ, dat onlangs nog haar achtste verjaardag vierde, is het grootste recruitment marketing bureau van Europa en helpt bedrijven het recruitmentproces te verbeteren met de inzet van recruitment data, innovatieve tools en internationale recruitment marketing kennis.

Deze minderheidsinvestering helpt ons sneller te schalen op een internationaal niveau en onze online marketing dienstverlening te verbreden,” zegt Wouter Goedhart, co-founder en CEO van VONQ. “Met meer dan 1000 mediakanalen in ons portfolio zijn we als geen ander in staat om de juiste kandidaten te bereiken voor de vacatures van onze klanten. Deze investering zal met name gebruikt worden om onze dienstverlening online verder uit te breiden en kantoren te openen in nieuwe gebieden.”

Met meer dan 50 medewerkers, werkend vanuit een van de drie kantoren in Londen, Rotterdam en Amsterdam hebben de drie oprichters van VONQ in 2013, Qandidate.com, het gratis recruitment systeem gelanceerd.  Qandidate.com support momenteel meer dan 7.000 bedrijven over de hele wereld en biedt naast de volledige ondersteuning van het recruitmentproces ook een intelligente media webshop. Deze aanbevelingsgenerator adviseert de gebruikers over de meest relevante online kanalen voor hun vacatures, gebaseerd op de resultaten van duizenden media kanalen.

Deze Series A investering is zowel voor VONQ als voor Qandidate.com

We kijken uit naar de samenwerking met het VONQ en Qandidate.com team“, zegt Ilonka Jankovich, Managing Partner Randstad Innovation Fund. “Klanten zijn in toenemende mate geí¯nteresseerd in doelgroep recruitment marketing, gebruikmakend van een intuí¯tief self-service platform.“

We zijn ontzettend verheugd met deze kans. Deze investering is een katalysator voor onze groei en innovatievermogen,“ besluit Remy Verhoeven, co-founder en CEO van Qandidate.com. “Het is een belangrijke stap in de lange termijn strategie van VONQ en Qandidate.com.“

Over VONQ and Qandidate.com
VONQ is dé expert op het gebied van recruitment marketing én helpt bedrijven beter te werven met de inzet van recruitment data, innovatieve tools en recruitment marketing kennis. Met het hoofdkantoor in Nederland en duizenden mediakanalen in het portfolio weet VONQ voor elke vacature altijd de juiste doelgroep te bereiken. In 2013 heeft VONQ Qandidate.com, het gratis recruitment systeem, gelanceerd. Qandidate.com helpt recruiters op eenvoudige wijze het recruitment proces inzichtelijker en voorspelbaarder te maken. Tot op heden hebben meer dan 7.000 bedrijven over de hele wereld zich ingeschreven voor Qandidate.com. Voor meer informatie: http://vonq.nl enhttp://qandidate.com.

– persbericht –


Delen

1 comment on “Recruitment bureau VONQ krijgt Randstad Innovation Fund

  1. Pingback: Recruitment bureau VONQ krijgt Randstad Innovation Fund - Werken in een Callcenter Werken in een Callcenter

Comments are closed.