Assessment specialist cut-e opent nieuwe vestiging

      Reacties uitgeschakeld voor Assessment specialist cut-e opent nieuwe vestiging
Assessment nieuws
Delen

Assessment nieuwsAssessmentspecialist cut-e: de oplossing voor internationale bedrijven nu ook in Nederland

Cut-e, “˜s werelds grootste specialist op het gebied van assessments, opent een vestiging in de Benelux. Het bedrijf is met meer dan 4 miljoen assessments per jaar de marktleider in het ontwikkelen van innovatieve online tests en vragenlijsten voor werving, selectie en ontwikkeling. Cut-e BV is een joint venture van HRorganizer en Kenhardt International. HRorganizer is leverancier van het online expertsysteem HRorganizer.com en Kenhardt adviseert organisaties over assessments in de meest brede zin én voert ook assessments uit.

De directie van cut-e Benelux wordt gevormd door  Maarten Hack (directeur van HRorganizer) en Patrick van Loon (directeur van Kenhardt). Drs. Marco van Aarle, Registerpsycholoog NIP/arbeid & organisatie, is vanuit zijn rol als assessmentexpert betrokken bij inhoudelijk advies over de inrichting en uitvoering van selectieprocessen.

Maarten Hack: “De meeste grote bedrijven beschikken doorgaans al over een eigen “˜werken bij’ website en onderliggend recruitmentsysteem. Zij zijn niet op zoek naar weer een ander systeem, maar wel naar kwalitatief goede “˜plug-in’ oplossingen die naadloos passen in de eigen online omgeving. Cut-e kan nu ook klanten in de Benelux de technisch meest geavanceerde assessments bieden, makkelijk in te bouwen, innovatief en direct beschikbaar in 70 talen, met lokale support en assessment services in 40 landen.”

Patrick van Loon: “We richten ons op grote, internationale ondernemingen die vernieuwende assessments zoeken voor hun recruitment- en developmentactiviteiten, die moeiteloos willen opschalen naar meer talen en die – naast één centraal coí¶rdinatiepunt – in meerdere landen een beroep willen doen op lokale assessment services.”

Meertalig, innovatief, lokale services

Cut-e is bezig met een sterke internationale expansie en opende eerder dit jaar eveneens vestigingen in New York en Dubai. Met vestigingen wereldwijd is het een echte internationale speler en een goede partner voor grote, internationaal werkende organisaties, die in meerdere talen werven en selecteren met behulp van de meest innovatieve tests. Grote ondernemingen kunnen nu makkelijker bediend worden.

Over cut-e
Cut-e is marktleider in het ontwikkelen van innovatieve online tests en vragenlijsten voor werving, selectie en ontwikkeling. Het bedrijf helpt organisaties mensen te vinden met de juiste capaciteiten en culturele fit om optimaal te presteren.

Cut-e GmbH is in 2002 in Hamburg opgericht door Dr Achim Preuss en Andreas Lohff. Cut-e klanten zijn organisaties als Audi, Barclays, Boeing, BP, Burger King, Carlsberg, Colgate, Dell, Lufthansa, Monster.com, Ricoh, Siemens, Starwood Hotels & Resorts en Volkswagen.

– persbericht –


Delen