NBBU-magazine wijzigt naam in Flexibel Werkt

      Reacties uitgeschakeld voor NBBU-magazine wijzigt naam in Flexibel Werkt
Delen

NBBU Flexibel Werkt

Naamswijziging past in koerswijziging naar brede flex

Het magazine van brancheorganisatie NBBU is vernieuwd en heet vanaf nu FLEXIBEL WERKT. De naamswijziging van Form naar FLEXIBEL WERKT past bij de strategische keuze van de NBBU om zich meer te profileren als belangenbehartiger van brede intermediaire dienstverleners.

“We hebben de scope verbreed”, zegt Dafna Holtzer, hoofdredacteur van FLEXIBEL WERKT. “Met de naam FLEXIBEL WERKT willen we benadrukken dat de NBBU een brede kijk heeft op de flexibele arbeidsmarkt. Daarmee maken we het magazine nog boeiender voor onze lezers.”

Brede flex

Uit NBBU-onderzoek is gebleken dat meer dan 30 procent van de leden – naast het uitzenden – steeds actiever is als intermediair voor zelfstandige professionals. Ondernemers op de arbeidsmarkt houden zich meer en meer bezig met brede flex. Holtzer: “De naam FLEXIBEL WERKT drukt die positieve waarden van flexibele arbeid uit. We laten zien dat we een blad zijn voor de brede professionele intermediair op de arbeidsmarkt.”

Niet alleen de naam is gewijzigd, ook de vormgeving is aangepast. FLEXIBEL WERKT heeft daarmee een frissere en meer moderne “˜look and feel’ gekregen.
FLEXIBEL WERKT is en blijft actueel, opinií«rend en informatief. Iedere keer is er een inspirerend bedrijfsportret van een van de NBBU-leden en komt een prikkelende stelling aan de orde. In de rubriek Q&A krijgt de lezer antwoord op de meest gestelde vraag bij de NBBU Servicedesk, op de pagina Het Geschil komt een relevante juridische casus aan de orde.

Met FLEXIBEL WERKT draagt de NBBU bij aan de professionalisering van de intermediair op de arbeidsmarkt en aan de beeldvorming van de NBBU-leden. Leden krijgen het blad gratis op hun vestigingsadres toegestuurd. Anderen kunnen het magazine online lezen via de website van de NBBU.

In de eerste editie van FLEXIBEL WERKT lees je onder andere:

  • Actueel: NBBU gaat voor brede flex met achttien nieuwe toetreders
    “˜Openvoorervaring’ neemt vooroordelen over 50-plussers weg
  • Expertinterview: Daan Roosegaarde: op zoek naar nieuwe hybriden
  • In beeld: Sfeerimpressie jubileumcongres 20 jaar NBBU
  • Bedrijfsportret: Marc Meijer (Connect): “˜Overeind blijven door te specialiseren’

– persbericht –


Delen