IT Recruiter Rob van Elburg (RAVE-cruitment / ING) gekozen tot “Meest Invloedrijke Recruiter”

      Reacties uitgeschakeld voor IT Recruiter Rob van Elburg (RAVE-cruitment / ING) gekozen tot “Meest Invloedrijke Recruiter”
Delen

IT Recruiter Rob van Elburg (RAVE-cruitment / ING) gekozen tot “Meest Invloedrijke Recruiter” 

 
Nog nooit werden er zoveel stemmen uitgebracht.  
 
Organisator Bas Westland:  Met liefst 32 genomineerden, meer dan 2500 stemmen, meer dan 3000 views van de blogpost en een dikke 900 shares op LinkedIn en Facebook is deze verkiezing een collectief succes voor de Recruitment Industry, met Rob van Elburg dit jaar als overall winnaar.
 
Achtergrond
De verkiezing “Meest Invloedrijke Recruiter van het jaar” wordt sinds 2009 georganiseerd door het blog EmploIT. Dit jaar kon men voor het eerst één stem uitbrengen op “overall” én een stem per categorie, Agency, Corporate, Interim en Talent.  
 
Winnaars:

Rob van Elburg, eigenaar van RAVE-cruitment en momenteel Senior Global IT Recruiter a.i. bij ING werd overall winnaar Rob is niet geheel onverwacht ook categoriewinnaar in de categorie Interim Recruiters.

In de categorie Corporate Recruiters is Nicole Boomaars, Corporate Recruiter bij Hays winnaar.  

In de categorie Agency Recruiters is Ben Holewijn, Managing Director bij NEWPEOPLE 

In de nieuwe categorie Talent was  Kim Kronenburg van BAM de winnaar.

Quote Rob van Elburg
“Het is natuurlijk fantastisch om waardering te krijgen voor je werk. Werk wat je natuurlijk samendoet met heel veel collega’s, managers & sollicitanten! Het is uitermate interessant om mee te helpen om van ING als bank, ook een tech bedrijf te maken met een bijbehorende top engineer cultuur. Zo was het bijvoorbeeld super om op een tech event als Brightday met bezoekers te communiceren via een iPad Robot.
IT Recruitment probeer ik zo goed, duidelijk en transparant mogelijk neer te zetten. Dit in een industry die dat niet altijd is. Juist daarom ben ik zo blij met deze erkenning en zal er alles aan doen dit zo goed mogelijk te blijven uitoefenen.”
 
Organisatie   
Organisatie van deze verkiezing is in handen van EmploIT. Contactpersoon is Bas Westland. Meer informatie vindt u hier.

Delen