Win de Award voor arbeidsmarktcommunicatie en recruitment?

      Reacties uitgeschakeld voor Win de Award voor arbeidsmarktcommunicatie en recruitment?
Delen

Op 16 juni 2016 worden de eerste Werf& Awards uitgereikt binnen de categorieí«n: de meest impactvolle arbeidsmarktcommunicatiecase en de meest impactvolle recruitmentcase van Nederland.

Je kunt nog tot 30 april jouw recruitment- of arbeidsmarktcommunicatiecase met impact inzenden om kans te maken.

Impact op instroom

De Werf& Awards zijn prijzen voor arbeidsmarktcommunicatie en recruitment cases die impact hebben (gehad) op de instroom van een organisatie, opdrachtgever of werkgever. Impact op instroom wordt gedefinieerd als alle acties, initiatieven, veranderingen, strategieí«n of beleid welke direct of indirect een positief resultaat/effect/invloed/gevolg of werking hebben (gehad) in het aantrekken van werknemers, vrijwilligers, stagiaires of elke andere vorm van instroom. Daarin wordt een onderscheid gemaakt in arbeidsmarktcommunicatie (meer gericht op werving) en in recruitment (meer gericht op sourcing en selectie).

Breed toegankelijk

De Werf& Awards hebben als ambitie om de awards van het vakgebied te worden. Naast een goed doordachte opzet en een brede vakbekwame jury, zijn een aantal belangrijke belemmeringen weggenomen waardoor de awards breed toegankelijk zijn. Zo zijn er geen kosten verbonden aan inzenden en kun je ook van zeer kleine en gerichte acties (bijv. in vacatureteksten, referral of sourcing) tot brede, multimediale campagnes inzenden

Stuur jouw case kosteloos in 

Kijk voor meer informatie, de inzendingen tot nu toe en om zelf in te zenden op: https://www.werf-en.nl/awards/.


Delen