Even pauze, maar dan er weer tegen aan.

      Reacties uitgeschakeld voor Even pauze, maar dan er weer tegen aan.
Delen

Op dit moment geniet waarschijnlijk meer dan driekwart van de Nederlanders op één of andere wijze van een korte (mei) vakantie. Om de vrijheid te gedenken, om even bij te komen van de hectiek van het dagelijks leven of om veel andere redenen. Lekker naar de camping, strand en zee of richting Apeldoorn, om daar de Giro eens van heel dichtbij te kunnen bekijken.

Deze redacteur geniet vooral van het mooie weer en de fraaie plaatjes die dit oplevert. Bloeiende tulpenvelden, parken en bossen die ruiken naar het jonge groen, lekker er op uit met de fiets of wandelend. Maar tijdens deze uitjes bedenkt hij zich ook ineens dat er ook nog heel veel mensen wel aan het werk zijn. In de zorg, het winkelpersoneel en de horeca. Waar het op dit moment hoogtijdagen zijn. Denk ook eens aan het personeel op Schiphol, de Politie, ambulancepersoneel en al die anderen die zorgen voor veiligheid op de stranden, de festivals en alle andere evenementen, die deze dagen gaande zijn. Zonder deze mensen zou dit allemaal niet mogelijk zijn. Complimenten daarom voor alle werkenden deze dagen, waardoor u van uw welverdiende korte vakantie kunt genieten.

En maandag komt er op deze site ook weer ‘gewoon’ een artikel over een onderwerp wat misschien uw interesse heeft. Het lukt de redactie van deze site bijna elke dag weer om, in samenwerking met een aantal ‘vaste’ bloggers, het nieuws over de arbeidsmarkt in de meest ruime zin hier te presenteren.

Denkt u, dat lijkt mij ook wel wat, mijn mening, visie of ‘eigen insteek’ op veel wat er gebeurt op de werkvloer nader te belichten door middel van een zelf geschreven bericht? Aarzel dan niet en meld u aan als medewerker aan deze site. Leuke hiervan is dat u zichzelf ook nog eens kort kunt presenteren. Wie uw bent, wat u doet, of misschien zoekt?

En als u op zoek bent naar een andere job, klik dan eens op het blok van Indeed, rechtsonder op de site. Elke dag kunt u hier zoeken naar de meest actuele vacatures. En als werkgever kunt u daar gratis uw vacature plaatsen.

Uw redacteur stopt er mee voor vandaag. Hij gaat zich voorbereiden op het kampioensfeest van Ajax. Bent u supporter van een andere vereniging, denk dan: Volgend jaar, nieuwe ronde, nieuwe kansen 🙂 Mocht het kampioensfeest van ‘mijn’club onverhoopt niet doorgaan, dan zie ik uw reacties vanzelf onder dit artikel verschijnen?

Aan het einde van deze mooie dag dan toch nog de teleurstelling. Onverwacht moet ik de supporters van PSV feliciteren, wel met wat tegenzin. Maar ja, net als in het bedrijfsleven horen dit soort teleurstellingen er bij.


Delen

About Gerard Boonstra

Het kan handig zijn om iemand stand-by te hebben voor de boekhouding, salarisadministratie of afdeling Personeelszaken. Want plotseling valt er iemand uit, of er is ineens een tijdelijke piek in de werkzaamheden.Als u op dat moment kunt beschikken over een ervaren kracht voor desnoods een paar uur per week, maand of kwartaal scheelt dat veel kopzorgen. U gaat geen vaste verplichtingen aan en voor de kosten hoeft u het ook niet te laten.Voorkeur voor ondersteuning in regio A'dam/ NH en/ of Westfriesland.- Maar ook rest van Nederland uiteraard mogelijk en bespreekbaar.Informeer eens via een mail naar de mogelijkheden. Doe dit via gp653@quicknet.nl. U krijgt altijd antwoord. En meestal ook nog eens heel snel.https://nl.linkedin.com/in/gerardboonstrahttp://gerardboonstra.blogspot.nl/Ook voor een advies over belastingzaken, afkoop (klein) pensioen of het opzetten van uw administratie kunt u bij hem terecht.